Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK ANKARA TURUNA DEVAM EDİYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın tüm ilçe ve beldelerini kapsayan turuna bayram sonrasında da devam ediyor.

20 Ekim 2013 Pazar 19:24
BAŞKAN GÖKÇEK ANKARA TURUNA DEVAM EDİYOR


-BAŞKENT’İ BİR BAŞTAN BİR BAŞA DOLAŞMAYA DEVAM EDEN  BAŞKAN GÖKÇEK, ÇOCUKLARIN HEDİYESİNİ BAYRAM SONRASINDA DA VERMEYİ SÜRDÜRÜYOR

-BAŞKAN GÖKÇEK, SON OLARAK ÇAMLIDERE, KIZILCAHAMAM VE KAZAN İLÇELERİNİ ZİYARET EDEREK ONBİNLERCE ÇOCUĞA TOP, BEBEK, BADMİNTON OYUN SETİ VE FRİZBİ’DEN OLUŞAN HEDİYELER DAĞITTI

-GÖKÇEK’İN GEZİSİNE, ÇAMLIDERE VE KAZAN BELEDİYE BAŞKANLARI DA EŞLİK ETTİ

bayram_gezi.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın tüm ilçe ve beldelerini kapsayan turuna bayram sonrasında da devam ediyor. 

Kurban Bayramı öncesinde başladığı Ankara turuna Bayramın ilk günü hariç her gün çıkan Başkan Gökçek, gitmeyi yetiştiremediği ilçelere bayram sonrasında giderek hem vatandaşların geçmiş bayramını kutladı hem de çocuklara onbinlerce hediye dağıtarak bir kez daha Başkentlilerin gönlünde taht kurdu.

Başkenti bir baştan bir başa gezerek, en ücra noktada yaşayan çocukların ayaklarına kadar giderek, elleriyle oyuncaklar dağıtan Başkan Gökçek, Çamlıdere, Kızılcahamam ve Kazan’dan oluşan Ankara turunda da burada kendini bekleyen çocuklara top, bebek, badminton oyun seti ve frizbiden oluşan hediyeleri dağıttı. Ziyaretlerinde Başkan Gökçek’e, Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can ile Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de eşlik etti.  

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklar ve gençlere yönelik yapılan onlarca projenin yanı sıra resmi ve dini bayramlar başta olmak üzere özel günlerde çocuklara hediyeler dağıttıklarını belirtti. Başkan Gökçek’i  Ankara turunda hiç beklemedikleri bir anda karşılarında gören Ankaralılar şaşkınlık içinde kalırken, çocuklar ise aldıkları hediyeler karşısında mutluluklarını kocaman gülücükler ve coşkulu sesleriyle teşekkür ederek dile getirdiler.