BAŞKAN GÖKÇEK BAYRAMLAŞMA TURUNA PAZAR GÜNÜ DE DEVAM ETTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı bayramlaşma turuna Pazar günü de devam ederek, çocukları sevindirdi. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Başkent’in dört bir yanını dolaşarak Ankaralılarla bayramlaşan, çocuklara top ve çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Gökçek, Pazar günü de çocukları sevindirmeyi sürdürdü.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 10:07
BAŞKAN GÖKÇEK BAYRAMLAŞMA TURUNA PAZAR GÜNÜ DE DEVAM ETTİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, BAYRAMLAŞMA TURUNU PAZAR GÜNÜ DE SÜRDÜREREK ANKARALILARLA BAYRAMLAŞTI, ÇOCUKLARA TOP VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITARAK SEVİNDİRDİ

DNR_2339.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı bayramlaşma turuna Pazar günü de devam ederek, çocukları sevindirdi.

Altınpark’tan üstü açık otobüs ile bayramlaşma turuna çıkan Başkan Melih Gökçek, vatandaşlarla bayramlaşarak, çocuklara futbol, basketbol, hentbol topu dağıttı, barbi bebek, bez bebek ve badminton raketinden oluşan çeşitli hediyeler verdi.

Altındağ ilçesinde turuna devam eden Başkan Gökçek, başkentlilere hayırlı bayramlar temennisinde bulunarak, bayramlarını tebrik etti.

Altındağ’ın Güneşevler, Yıldıztepe, Doğantepe, Hasköy, Hüseyin Gazi, Karapürçek, Siteler gibi çeşitli mahallelerini üstü açık otobüs ile gezen Başkan Gökçek, Başkentlilerin yoğun sevgi gösterisi ile karşılaştı.

Karnaval havasında üstü açık otobüsten yapılan hediye dağıtımını gören Başkentliler büyük bir ilgiyle Başkan Gökçek’i selamlarken, çocuklar da hediyelerini sevinçle aldılar.

Yol boyunca, duraklardan, evlerinin balkonlarından Başkan Gökçek’i el sallayarak selamlayan Başkentlilerin yanı sıra araçları içinde bulunan vatandaşlar da korna çalarak Başkan Gökçek’i sevgi gösterisinde bulundular.

Çocuklar hediyelerini almak için birbirleriyle yarışırken, Başkentliler Bayram coşkusunu Pazar günü de yaşamanın keyfine vardılar.