Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK, Belediye Şirket Genel Müdürleriyle Biraraya Geldi…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ 15 ŞİRKETİN GENEL MÜDÜRÜYLE 2011 YILINI DEĞERLENDİRDİ, 2012 YILINDA YAPILACAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

22 Aralık 2011 Perşembe 06:42
Başkan GÖKÇEK, Belediye Şirket Genel Müdürleriyle Biraraya Geldi…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirket genel müdürleriyle bir araya geldi.  2011 yılının değerlendirildiği, 2012 yılında da yapılması planlanan yatırımlarının ele alındığı istişare toplantısında Başkan Gökçek, şirket genel müdürlerine projelere ilişkin önerilerde bulundu.
 Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda Başkan Gökçek’in başkanlığında gerçekleştirilen ve 15 şirket genel müdürünün hazır bulunduğu toplantıda, yıl boyunca şirketler tarafından gerçekleştirilen ve yürütülen faaliyetler değerlendirildi. Her şirket genel müdüründen, bu yıl yapılanlara ilişkin kalem kalem bilgi alan ve tavsiyelerde bulunan Başkan Gökçek, ayrıca genel müdürlerin performans değerlendirmelerini dinledi.
Şirketler arası koordinasyonun sağlanması, yılsonu yatırım değerlendirmesi yapılması ve 2012 yılı projelerinin masaya yatırılması için düzenlenen toplantıda Başkan Gökçek, önümüzdeki yıl da şirketlerin pozitif bir çalışma sergilemesi gerektiğini vurguladı.