BAŞKAN GÖKÇEK BEM-BİR-SEN ÜYELERİYLE BULUŞTU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM-BİR-SEN) üyelerine hitaben yaptığı konuşmada birlikte çalıştığı ekibine teşekkür ederek, “Bir belediye başkanı tek başına hiçbir şey yapamaz. Başarı ekip işidir” dedi.

11 Mart 2014 Salı 09:13
BAŞKAN GÖKÇEK BEM-BİR-SEN ÜYELERİYLE BULUŞTU

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, BELEDİYE VE ÖZEL İDARE ÇALIŞANLARI BİRLİĞİ SENDİKASI (BEM-BİR-SEN) ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

-BAŞKAN GÖKÇEK: “SENDİKAMIZ İLE ASLINDA BÜTÜN TÜRKİYE’YE VE HATTA DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK BİR İŞBİRLİĞİ YÜRÜTÜYORUZ”

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI VE ÇALIŞKAN BİR EKİBİ VAR. EN ÖNEMLİSİ FEDAKARLIK YAPAN BİR EKİBİ VAR”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM-BİR-SEN) üyelerine bem_bir_sen_BAR_2937.jpghitaben yaptığı konuşmada birlikte çalıştığı ekibine teşekkür ederek, “Bir belediye başkanı tek başına hiçbir şey yapamaz. Başarı ekip işidir” dedi.

Başkan Gökçek, BEM-BİR-SEN tarafından ATO Congresiumm’da düzenlenen “Şehir ve Medeniyet Buluşmaları” programında belediye ve özel idare çalışanlarıyla bir araya geldi.

Veysel Çelikdemir’in Ankara’yı resmeden kum sanatı gösterisi ile başlayan, açılış konuşmalarının ardından Seğmenlerle devam eden programa konuk olan Başkan Gökçek projelerini anlattı.

Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu ile BEM BİR SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, Başkan Gökçek’e konuşması öncesinde gerçekleştirdiği başarılı projeler ve personeliyle kurduğu yakın ilişki adına birer plaket ile ebru tablo hediye ettiler.

Hediyeler için teşekkürlerini sunan Başkan Gökçek, “Aslında bütün Türkiye’ye ve hatta dünyaya örnek olacak bir işbirliği yürütüyoruz. Bir sendikayla özellikle yerel yönetimin rahatlıkla anlaşarak, her konuda anlaşarak işbirliğine varması yeryüzünde pek görülen bir şey değil. Allaha hamdolsun Memur Sen ve BEM BİR SEN ile biz bunu başardık. Bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Daha sonra kısa kısa Ankapark’tan İnanç ve Tarih Müzesine, rekreasyon alanlarından aile yaşam merkezlerine, fuar bem_bir_sen_BAR_2909.jpgalanlarından kongre merkezlerine kadar 18 projesini animasyon görselleri eşliğinde anlatan Başkan Gökçek, konuşmasının sonunda şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bunu yaparken de ekibime çok güvendim ve güveniyorum. Burada belediyeden de arkadaşlarım vardır. Onlara çok şey borçluyum. Memur işçi tüm kardeşlerime teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Bir belediye başkanı tek başına hiçbir şey yapamaz. Başarı ekip işidir. Ekibiniz güçlü olunca gerisini düşünmeyin.

Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekten çok başarılı ve çalışkan bir ekibi var. En önemlisi fedakarlık yapan bir ekibi var. Normal bir memurun mesaisi sabah 8 akşam 5’tir. Büyükşehir’de pek çok memur arkadaşımız sabah 8’de geliyor, gece yarısı 3’te gidiyor. Böyle arkadaşlarım var. Bir sefer daha şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar. Bir dönem daha sizinle olmak niyetindeyim. İnşallah olur. Beraber yola devam ederiz.”

- TURBAY’DAN BAŞKAN GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR

BEM BİR SEN Başkanı Mürsel Turbay da konuşmasında belediye memurlarına en son yapılan 623 TL’lik ek gelir imkanı için Başkan Gökçek’e bir kez daha teşekkürlerini sundu. Rakip sendikaların bazı yalanlar ortaya attığına dikkat çeken Turbay, Başkan Gökçek’in seçimden sonra da sözleşmenin imzalanacağını yönünde verdiği sözü anımsatarak, “Çalışanlarımız adına kendisine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.