BAŞKAN GÖKÇEK, ÇAĞRI OKULLARI'NDA

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Özel Çağrı Okullarının, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle düzenlediği etkinliğe katıldı.

18 Mart 2014 Salı 15:15

ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMALARINI İZLEDİ

-BAŞKAN GÖKÇEK:“BURADAN MEZUN OLANLAR, ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLERE GELİYORLAR. BUNLARI GÖRMEK DE BENİ ÇOK MEMNUN EDİYOR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Özel Çağrı Okullarının, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle cagri_okul_HKN_2942.jpgdüzenlediği etkinliğe katıldı.

Okul girişinde öğrencilerden oluşan Mehter Takımı ile karşılanan Başkan Gökçek’e çocuklar sevgi gösterilerinde bulundular. Başkan Gökçek’e Çanakkale’de şehit düşen ve şiirlere konu olan kahraman Mehmet Çavuş’un mektubu, dönemin askeri kıyafetleri içindeki temsili 57. Alay çavuşu tarafından takdim edildi.

Başkan Gökçek, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Özel Çağrı Okullarının çok önemli bir eğitim yuvası olduğunu kaydederek, bu özel gündeki etkinliğe kendisini de davet ettikleri için teşekkür etti. Başkan Gökçek, “Bu okul çok güzel bir eğitim yuvasıdır. Buradan mezun olanlar, çok önemli görevlere geliyorlar. Bunları görmek de beni çok memnun ediyor. Okulun yapımı sırasında bir takım sıkıntılar yaşandı. Bugün gördüğünüz gibi çok önemli bir bilim yuvası oldu. Bundan dolayı çok mutluyum” dedi.

Özel Çağrı Okulları Kurucu Genel Müdürü Nuran Altunbaş da Başkan Gökçek’i Keçiören Belediye başkanlığı döneminden bu yana tanıdığını ifade ederek, “Keçiören’deki okullar; bahçeyle, parkla, spor alanlarıyla, çevre düzenlemeleriyle Sayın Melih Gökçek döneminde tanıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra da bu hizmetlerin tamamından tüm okulların yararlandığını gördük. Biz ondan her zaman iyilik gördük, Allah da ona yardımcı olsun” diye konuştu.