28 Şubat 2014 Cuma 11:21
BAŞKAN GÖKÇEK ÇANKIRILILARLA BİR ARAYA GELDİ

-BAŞKAN GÖKÇEK’E ÇANKIRILILAR DOĞUM YERİ ÇANKIRI YAZAN NÜFUS CÜZDANI HEDİYE ETTİLER VE YAREN KIYAFETİ GİYDİRDİLER

-BAŞKAN GÖKÇEK:

“ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK ÇANKIRI’YA YAPTIĞIMIZ VE YAPACAĞIMIZ YATIRIMIN TOPLAM BEDELİ 20 TRİLYON LİRADIR”

cankirililar_KUB_6227.JPGAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankırılılar tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Gökçek’e Çankırılılar, doğum yeri Çankırı yazan nüfus cüzdanı hediye ettiler ve yaren kıyafeti giydirdiler

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nı dolduran vatandaşların büyük sevgi gösterileri arasında katılımcılara hitap eden Başkan Gökçek, “Her zaman söylüyorum, Ankara’daki Çankırılı,  Çankırı’daki Çankırılılardan fazla… Dolayısıyla Ankaralı Çankırılı olmuş, Çankırılı Ankaralı olmuş. Onun için tamı tamamına hemşehriyiz Allahın izniyle” dedi.

-“ÇANKIRI’YA 20 TRİLYON LİRALIK YATIRIM”

Çankırı’ya her zaman ayrı bir gözle bakarak ayrı bir ilgi gösterdiklerini kaydeden Başkan Gökçek,  “Bir kısmınızın haberi vardır mutlaka. Geçtiğimiz yıl ve bu yıl Çankırı’ya Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız yatırımın toplam bedeli 20 trilyon liradır” diye konuştu.

Başkan Gökçek, Çankırı’ya yapılan yatırımlarla ilgili şunları söyledi:

“Çankırı’ya 2 tane park yaptık, asfaltlarını ve kaldırımlarını bitirdik. Yollarını böldük, bir tane saat, koyduk… Ayrıca Çayınız için Seul’de gördüğüm bir proje vardı. Onun aynısını yapılım istedim. Çankırı’nın merkezdeki değeri kat be kat artsın. İhalesini yaptık, nasipse bu sene içerisinde bitirip Çankırılılara hediye etmiş olacağız.”

Konuşmasında Keçiören’e olan sevgisini de dile getiren Başkan Gökçek, “Burada doğdum, burada büyüdüm, burada Keçiören Belediye Başkanı oldum, buradan milletvekili oldum, dört dönem de bana destek vererek Büyükşehir Belediye Başkanı seçtiler, inşallah beşinci kez Allah nasip ederse tekrar önünüze gelirim” dedi.

-BAŞKAN GÖKÇEK, YAREN KIYAFETİ GİYDİ

Konuşmasının ardından Çankırılılar bir sürpriz yaparak,  Başkan Gökçek’e, üzerinde doğum yeri Çankırı yazan nüfus cüzdanı  hediye ettiler.

Ayrıca gecede Başkan Gökçek ile Başkan Ak’a, “İki yiğit, iki yaren” anonsları ve alkışları içinde Yaren kıyafetleri giydirildi.