Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK, Cuma Günü İki Şehirde…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, 9 MART CUMA GÜNÜ İSTANBUL’DA AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELECEK, AYNI GÜN UŞAK’TA DÜZENLENECEK TÖRENDE “YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI” ÖDÜLÜNÜ ALACAK

07 Mart 2012 Çarşamba 11:07
Başkan GÖKÇEK, Cuma Günü İki Şehirde…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 9 Mart Cuma günü iki ilde iki farklı programa katılacak. Başkan Gökçek,  İstanbul’da Aydın Üniversitesi’nde öğrencilere sunum yapacak,  Uşak’ta aynı gün düzenlenecek törende de “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü alacak.
 Başkan Gökçek, TOBB ETÜ’nün ardından bir kez daha üniversitelilerle buluşacak. Başkan Gökçek, 9 Mart Cuma günü İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi’nin düzenlediği Siyaset Akademisi seminerinin konuğu olacak. Saat 15.00’teki oturumda öncelikle 45 dakikalık bir sunum yapacak olan Başkan Gökçek, ardından soru-cevap bölümünde kendisine yöneltilen soruları yanıtlayacak. İstanbul’da yaklaşık iki yüz öğrenciye Türkiye’ye örnek olan projelerini ve Ankara’nın gelecek vizyonunu anlatacak olan Başkan Gökçek, programın ardından aynı gün Uşak’a geçecek.
 Uşak’ta EGEM TV’nin düzenlediği “Yılın En Başarılıları Geleneksel Ödülleri” törenine katılacak olan Başkan Gökçek, Ege Bölgesi’nde 10 bin kişi ile yapılan halk oylaması sonucunda belirlenen “Ulusal Kategori’de 2011 Yılının En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü alacak.