Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK’e, Ankaralılardan Tam Güven…

-ANKARALILARIN YÜZDE 65,2’Sİ BAŞKAN GÖKÇEK’İ EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK BULUYOR -OBJECTİVE RESEARCH CENTER TARAFINDAN YAPILAN ANKETTE, BÜYÜKŞEHİRLER ARASINDA KENDİ SEÇMENİNDEN BAŞARI SIRALAMASINDA EN YÜKSEK OYU BAŞKAN GÖKÇEK ALDI -TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN BAŞKAN GÖKÇEK, ANKARALILARIN YÜZDE 65.2’SİNDEN “BAŞARILI” OYU ALARAK BİRİNCİ SIRADA YER ALDI

27 Şubat 2012 Pazartesi 14:07
Başkan GÖKÇEK’e, Ankaralılardan Tam Güven…

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaralılar tarafından  16 büyükşehir belediye başkanı arasından “En Başarılı Belediye Başkanı” seçildi. 
Kültürel ve sosyal etkinlikler, kentsel dönüşümler, alt ve üst yapı faaliyetleri, rekreasyon alanlarına ilişkin projeleriyle Türkiye’ye örnek olan, çalışmalarıyla yabancı heyetlerin büyük takdirini toplayan, Ankara’ya “Avrupa Başkenti” statüsüne kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başarısı Yerel Yönetimler Araştırmasıyla bir kez daha tescillendi.
Ulusal ve uluslararası kuruluşlar tarafından pek çok ödülle başarısı taçlandırılan Başkan Gökçek, bu konuda bir kez daha güvenoyu

anket_400_2_27022012.jpg

tazeleyerek, Ankaralılardan yine tam not aldı. 
 Objective Research Center tarafından 81 il merkezi ve 16 Büyükşehrin tüm metropol ilçelerinde yapılan Yerel Yönetimler Araştırmasına 14 bin 612 kişi katıldı. 14-20 Şubat tarihleri arasında yapılan ve hata payı yüzde 1.5 olarak hesaplanan ankette büyükşehir, il ve metropol ilçe başkanları ayrı ayrı kategorilerde, kendi seçmen gruplarında değerlendirildi.
Büyükşehir Belediye başkanları arasında yapılan değerlendirmede 16 başkan arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaralıların yüzde 65.2’inden “başarılı” oyu alarak, birinci sırada yer aldı. Araştırmada Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 64 ile ikinci, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise yüzde 62.5 oy oranı ile üçüncü sırada başarılı belediye başkanı oldu.