Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek’e Kadınlardan Bir Destek Daha…

- “ALA” DERGİSİ BAŞKAN GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ - ALA DERGİSİ EDİTÖRÜ HÜLYA ASLAN: “BAYANLARA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

08 Haziran 2012 Cuma 12:34
Başkan Gökçek’e Kadınlardan Bir Destek Daha…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Başkentli kadınların verdiği destek devam ediyor. 
Ankara Gönüllüleri Eğitim Derneği ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı Kadın Kolları’nın ardından Türkiye genelinde 20 bin tirajı olduğu bildirilen ve “Hanımefendilerin Dergisi” olarak adlandırılan  Ala Dergisi , Başkan Gökçek’e desteklerini sunarak, teşekkür plaketi verdi. Ala Editörü Hülya Aslan, plaketi verirken, “Yumurtalı eylem bir hanımefendiye yakışmayacak çirkinlikte” dedi.

- ALA: “ÇİRKİN HAREKETTEN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜZ”
Türkiye genelinde 20 bin tirajı bulunduğu bildirilen, uluslar arası basının yakından takip ettiği, birinci yılını geride bırakan ve kendini “Hanımefendilerin Dergisi” olarak tanımlayan Ala yazarları ve okuyucuları Başkan Gökçek’e büyük destek verdi.
Ala Dergisi olarak bayanlara yönelik yürüttüğü hizmetlerden dolayı teşekkür eden Editör Hülya Aslan, “Yakın zamanda yapılan talihsiz çirkin hareketten dolayı da çok üzgünüz. Bunu kınadığımızı belirtmek istiyoruz” dedi.
“Yumurtalı eylemin bir hanımefendiye yakışmayacak çirkinlikte olduğunu” dile getiren Aslan, “Ala dergi olarak ve Ala Dergi okurları adına size Ankara’ya, Ankaralılara ve özellikle Ankaralı bayanlara yönelik yürüttüğünüz çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyor ve bu plaketi takdim ediyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Ala Dergisi Editörü ve çalışanlarına ödül için teşekkür eden Başkan Gökçek ise “İnşallah herkes sizin gibi duyarlı olur. Duyarlı olunca da zaten sorun kendiliğinden halloluyor” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.