Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek’e Özel Karşılama…

-HAYMANA DERNEKLERİ FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN GECEYE KATILAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK SLOGANLAR VE ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI -BAŞKAN GÖKÇEK: “BİZ KESİNLİKLE KİMSEYE YUMURTA ATMAYACAĞIZ. SİZLERİN YAPTIĞI GİBİ DEMOKRASİ ADINA GÜL ATIP, DEMOKRASİYİ DE GÜLLE BESLEYECEĞİZ BİZ ONA İNANIYORUZ” -“TARTIŞMAYI BİLMEYİP DE KABA KUVVETE KALKARSANIZ OLMAZ . SANMAYIN Kİ SESSİZ DURDUĞUMUZDA BİR ŞEYLERDEN ÇEKİNDİĞİMİZİ. OSMANLININ TOKADI ÖYLE BİR TOKATTIR Kİ YEDİN Mİ YERİNDEN KALKAMAZSIN”

05 Haziran 2012 Salı 12:38
Başkan Gökçek’e Özel Karşılama…

Haymana Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen geceye katılan Başkan Gökçek, yüzlerce vatandaş tarafından çiçekler ve tezahüratlarla karşılandı.
       Keçiören Haymanalılar Derneği, “Ankara’ya Hizmet Edene Yumurta Değil Gül Atılır” başlığı altında düzenen gecede,  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Ankara için yaptıklarından dolayı teşekkürlerini ileterek, her zaman yanında olacaklarını söylediler.
       Salona gelişinde alkışlar, güller ve karanfillerle karşılanan Başkan Gökçek’e geceye katılan yüzlerce Ankaralı, “Ankara seninle gurur duyuyor” diye uzun süre tezahürat yaptı.
        Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nda düzenlenen geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yanı sıra, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu, ATO Başkanı Salih Bezci, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile Keçiören Haymanalılar Derneği,  Haymanalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Haymana Dernekleri Federasyonu, Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 Gece de konuşma yapan Başkan Melih Gökçek , “Değerli hemşerilerimi en derin saygı ve şükranlarımla kucaklarım. Bugün burada bize göstermiş olduğunuz teveccüh için teşekkür ederim” dedi.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara Shopping Fest’in tanıtım  programları kapsamında ASO Başkanı ve ATO Başkanı ile birlikte  İzmir Caddesi’ndeki esnafla işbirliği yapmak üzere ziyarete gittiklerini  belirten Başkan Gökçek şöyle konuştu:
“Maalesef  İzmir Caddesi’nde hiç karşılaşmayı düşünmediğimiz bir olayla karşılaştık. Burada Cumhuriyet Halk  Partisi İl Merkezi ve CHP milletvekilleri bizim için bir organizasyon düşünmüşler.  Ve düşündükleri organizasyon sayesinde  bir de baktık ki birkaç tane hanım yumurta atıyor. Tabii beklemediğimiz bir şeydi. Bunun bir CHP organizasyonu olduğu bugün bütün çıplaklığı ile ortaya çıktı.  Bana yumurta atanlardan bir tanesi CHP İl Teşkilat Başkanı bir bayan olduğu ortaya çıktı. Arkasından bir sonra baktık ki Ankara CHP Milletvekili Levent Gök,  CHP’nin Ankara İl Başkanı ve İlçe Başkanları da oraya geldi.  Görüntülerde benim hakkımda kim neler söylemiş teker teker tesbit ettik. Bu niçin oluyor. Bunun nedeni şu; Türkiye’de artık AK Parti iktidarı ile başka bir şekilde mücadele edemeyeceklerini anladılar.  “Sokağa, sokağa diyorlar.” CHP artık şakır şakır kan kaybediyor. Aşağı doğru iniyor. Bir de baktım twitterda milletvekili Umut Oran ‘artık sokakta böyle hareket bekleyin’ diye tehdit yağdırıyor. Bakın buradan bir şey söyleyeyim. O eski günlere o eski 28 Şubat günlerini özlüyorsanız geçmiş olsun. O günler geride kaldı. Türkiye artık demokrasinin sembolü olan ülke demokrasiyi içinize hazmedeceksiniz. Varsa sözünüz çıkıp tartışacaksınız. Tartışmayı bilmeyip de kaba kuvvete kalkarsanız olmaz . Sanmayın ki sessiz durduğumuzda bir şeylerden çekindiğimizi. Osmanlının tokadı öyle bir tokattır ki yedimi yerinden kalkamazsın” dedi.

-“ SAHTE KAHRAMAN LEVENT GÖK”
     
        CHP Milletvekili Levent Gök’ün Basın toplantısı yaptığını  burada kendisine, “ Kızılay’a çıkar gelir misin? tek başına” dediğini  kendisinin ise  “Ben gelirim” diye cevap verdiğini ifade eden Başkan Gökçek, “ Haymanalılar bugün Levent Gök’ü buraya davet etmişler.  Levent Gök telefonda ‘ben gelemiyorum’ demiş. Doğrumu. Sahte kahramanlık kolay…  Bakın benden o şeker milletvekiline tavsiye. Onu çayın içine koyar eritir. Çay niyetine içeriz” dedi.
          Salonu dolduran vatandaşların, ‘Ankara seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla konuşmasını sürdüren Başkan Gökçek, “Ama demokrasiye saygımızdan dolayı kesinlikle ve kesinlikle kaba kuvvete prim vermeyiz.  Bizim mücadelemiz demokrasi içersinde fikren olacak ve zikren olacak” diye konuştu.
        Kendisine bu saldırıyı düzenleyenlerin Ankara esnafına düşman olduğunu ifade eden Başkan Gökçek, “Ankara’da Shopping Fest yapılacak, Ankara esnafı para kazanacak, Ankara Esnafı hareketlenecek diye Ticaret Odası Başkanı ile Sanayi Odası Başkanı ile oraya gidiyoruz. Adamlar gelip kargaşa çıkartıyorlar. Bunlar esnaf düşmanı,  net ve açık olarak söylüyorum. Bu esnaf düşmanları cevaplarını sandıkta alacaklar. Sizlerden alacak. Allahın izniyle”  dedi.
         “Biz kaba kuvvetten yana değiliz biz fikirden yanayız, oturup karşılıklı tartışmadan yanayız” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Gökçek, kavga edenlerin ve başka tarafa sataşanların her zaman cevabını en güzel şekilde sandıkta alacaklarını söyledi. .
         “Vur Vur inlesin Levent Gök dinlesin” şeklindeki tezahüratlara ise Başkan Gökçek, “Şeker milletvekilinin neresine vuracaksınız. Vurmak yok bizde… Çaya koyacak eriteceksiniz. Bundan sonra gidip kahvede bir Levent’li çay verin diyebilirsiniz. Şeker niyetine geçer”  dedi.  

-“ DEMOKRASİYİ GÜLLE BESLEYECEĞİZ”
         Başkan Gökçek,  demokratik ortam içersinde ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirterek, “Biz kesinlikle kimseye yumurta atmayacağız.  Sizlerin yaptığı gibi demokrasi adına gül atıp,  demokrasiyi de gülle besleyeceğiz biz ona inanıyoruz” şeklinde konuştu.
      
  -“ SHOPPING FEST SAYESİNDE ANKARA GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAK”         

       ASO ve ATO ile birlikte Ankara Alışveriş Festivali’ni en üst seviyede yapacaklarını vurgulayan Başkan Gökçek şöyle sürdürdü:
“Her gün Ankara’nın dört bir tarafında sadece Alışveriş Merkezlerinde  (AVM) değil, caddelerde günde 45 farklı noktada 300 tane gösteri olacak. Bir tarafta gösteri olacak bir tarafta yüzde 40’danbaşlayan ve yüzde 60 oranlarına varan indirimler olacak. Bunun sayesinde Ankara güzel günler yaşayacak. Esnafımızın da yüzü bu ay içersinde çok güzel bir şekilde gülecek inşallah. Biz sizin desteğiniz olduğu sürece yolumuzda aynen ilerlemeye devam edeceğiz. Hepinizi çok seviyoruz. Bu gösterdiğiniz ilgiye içinde teşekkür ediyorum.”
              Konuşmaların ardından, Başkan Gökçek’e Keçiören Haymanalılar Derneği Başkanı Mehmet Aypak, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

-“ANKARA’NIN MİMARI MELİH GÖKÇEK”…
      Gecenin düzenlendiği salona Başkan Gökçek’e hitaben pankartlar asan Haymanalı dernek ve çeşitli sivil toplum örgütleri, “Ankara’nın mimarı Melih Gökçek, Hizmetlerinizi kıskananlara karşı daima yanındayız, İzmir Caddesi esnafı seninle gurur duyuyor, Yumurta değil, yüreğimizden gül atıyoruz ” yazılarıyla  donattıkları pankartlarla duygularını dile getirdiler.