Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek’e Teşekkür…

-Türkiye Basketbol Federasyonu, 12 Dev Adamın Dünya Basketbol Şampiyonası Grup Eleme Maçlarına Ev Sahipliği Yapan Ankara Arena Stadı İçin Başkan Gökçek’e Teşekkür Etti -Ankara Arena Stadı’nın Ön Cephesine Asılan Ve Teşekkürü Tüm Başkentlilere Duyuran Basketbol Federasyonun Afişinde Şöyle Denildi: “Arena Spor Salonunu Başkentimize Kazandırdığı İçin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Teşekkür Ederiz…”

16 Eylül 2010 Perşembe 13:44
Başkan Gökçek’e Teşekkür…

Türkiye Basketbol Federasyonu, 12 dev adamın Dünya Basketbol Şampiyonası grup eleme maçlarına ev sahipliği yapan Ankara Arena Stadı için Başkan Gökçek’e teşekkür etti.
 Türk sporu adına yaptığı dev hizmetlerine bir yıl gibi rekor bir zamanda yaptığı Ankara Arena Stadı’nı da ekleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, Türkiye Basketbol Federasyonu minnettarlığını dev bir teşekkür afişiyle dile getirdi.
 Milli Basketbol Takımı’nın grup eleme maçlarına ev sahipliği yapan ve yerli-yabancı on binlerce taraftarı ağırlayan Ankara Arena Stadı’nın, dünya standartlarında ve modern bir şekilde yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi’ne, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün ardından şimdi de Basketbol Federasyonu’ndan övgüler yağdı.
 12 dev adamın Dünya ikinciliğine giden yolda, ilk adımlarını attığı ve Başkentli taraftarların coşkusu eşliğinde en önemli maçlarını gerçekleştirdiği Ankara Arena Stadı’nın yapım çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlayan ve rekor bir zamanda bitirerek hizmete sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk sporu adına hizmetlerine bir yenisini daha eklemişti. Hazırlık maçlarının ardından 28 Ağustos’ta başlayan ve bir hafta boyunca Türkiye Milli Basketbol Takımı’nın da içinde yer aldığı Dünya Basketbol Şampiyonası C Grubu, grup eleme maçlarına ev sahipliği yapan stat, hem taraftarlardan, hem basın mensuplarından hem de ilgili kurum ve kuruluşlardan tam not almıştı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yapım aşamasında sürekli incelemelerde bulunduğu ve yakından takip ettiği stat, daha önce hem FIBA yetkililerinden, hem de Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’den de övgüler almıştı. Son olarak da Türkiye Basketbol Federasyonu, stadın ön cephesine astığı dev bir afişle Başkan Gökçek’e, katkılarından dolayı teşekkür etti. Federasyonun yaptırdığı afişte büyük puntolarla şöyle denildi:
“Arena Spor Salonunu Başkentimize Kazandırdığı İçin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Teşekkür Ederiz…Türkiye Basketbol Federasyonu”