08 Mayıs 2013 Çarşamba 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK ESKİŞEHİR'DE ANKARA'YI ANLATACAK

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, 10 MAYIS CUMA GÜNÜ ESKİŞEHİR’DE, ANKARA’DA YAPILAN VE YAPIMI DEVAM EDEN PRESTİJ PROJELERİNİ ANLATACAK.

baskaneskisehirde330.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eskişehir’de AK Parti Siyaset Akademilerinde yerel yönetim dersi verecek, projelerini anlatacak.

Avrupa Ödüllü Kentler Birliği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eskişehir’de AK Parti Siyaset Akademisi’nde vereceği yerel yönetim derslerinde 19 yıllık başarının sırlarından da söz edecek.

Videolar ve fotoğraflarla desteklenen sinevizyon sunumu eşliğinde Ankara’da 1994 ile 2012 yılları arasında gerçekleştirdiği projeleri ve 2013 yılı hedeflerini anlatacak olan Başkan Gökçek, kentsel dönüşümler, alt-üst geçit ve köprülü kavşaklar, rekreasyon alanları, kültürel ve sosyal projeler ile ulaşım alanında Ankara’da yaşanan dönüşümleri eski yeni halleriyle aktaracak.

Başkan Gökçek, Eskişehir’de 10 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Şahin Park Otel’de sunumunu gerçekleştirecek.