Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK, FESTİVALDE BİNLERCE TOP DAĞITTI

“Büyük Ankara Festivali”nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek çocuklara top sürprizi yaptı. Başkan Gökçek’in çocuklara hediyesi binlerce toptan alan Ankaralılar Başkan Gökçek’e teşekkür ettiler.

23 Haziran 2013 Pazar 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK, FESTİVALDE BİNLERCE TOP DAĞITTI

-HER AKŞAM DEĞİŞİK SANATÇILARIN KONSER VERDİĞİ, YÜZLERCE OYUN GRUBUNUN ÜCRETSİZ OLARAK ÇOCUKLARA TAHSİS EDİLDİĞİ BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK ANKARALILAR’A TOP SÜRPRİZİ YAPTI.
-BAŞKAN GÖKÇEK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÖZEL OLARAK YAPTIRILAN BEŞ BİN TOPU FESTİVALDE ANKARALILAR’A DAĞITTI


festival_top.jpg“Büyük Ankara Festivali”nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek çocuklara top sürprizi yaptı. Başkan Gökçek’in çocuklara hediyesi binlerce toptan alan Ankaralılar Başkan Gökçek’e teşekkür ettiler.

-BİR UÇTAN BİR UCA TOP DAĞITTI
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir “festival klasiği” olan top dağıtımına bizzat katıldı ve binlerce topu kendi elleriyle dağıttı.
Başkan Melih Gökçek, Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alan (eski Hipodrom) festival alanının bir başından başlayarak başladığı top dağıtımını yine alanın diğer ucunda tamamladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan 5 bin topu festivalin konukları anne-babalara çocuklara verilmek üzere festival alanında kısa sürede dağıtan Başkan Gökçek’e Ankaralılar sevgi gösterisinde bulundu.

-BAŞKAN GÖKÇEK İZDİHAMI ÖNLEDİ
Top dağıtımı sırasında büyük yoğunluk yaşanırken Başkan Gökçek izdiham olmaması için önce bayanlara, daha sonra çocuklara ayrı ayrı top dağıttı.
Başkan Gökçek’in 5 bin toptan oluşan sürpriz hediyesi yaklaşık 1 saatte tükendi.festival_top_dag.jpg