11 Şubat 2015 Çarşamba 10:19
BAŞKAN GÖKÇEK GENÇ İŞ ADAMLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

-GENÇ MÜSİAD 10. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI’NA KATILAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, GENÇLERE SİYASETE GİRMELERİNİ ÖNERDİ

Başkan Genç İşadamlarıAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Genç kardeşlerimiz inşallah tecrübe kazanacak. Bizden bayrağı getirdiğimiz yerden devralıp daha iyi yerlere götürecek” dedi.

Başkan Gökçek, Genç MÜSİAD Ankara Şubesi 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılarak bir konuşma yaptı. Bera Ankara Otel'de gerçekleşen toplantıda gençlere siyasete girmelerini öneren Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi ile MÜSİAD'ın sürekli işbirliği içinde olduğunu belirtti.

-“GENÇ KARDEŞLERİM İLE GURUR DUYUYORUM”

Toplantıda gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Siyasette çok rahat konuşuyoruz ama gençlerin karşısında konuşmak en zor iş. Samimiyetle söylüyorum özellikle burada genç kardeşlerimi dinleyince büyük gurur duydum. Bizden sonra öyle bir nesil geliyor ki inşallah Türkiye'yi teslim alacak daha iyi yerlere götürecek. Sizden çok ümitliyiz Allah hepinizden razı olsun. Allah gayretinize gayret katsın. Sizlerden de siyasete girenler olsun, adaylar olsun.”

-BAŞKAN GÖKÇEK ADINA İSTANBUL'A ÜÇ FİDAN DİKİLDİ

Başkan Gökçek konuşmasının ardından, kendi adına Genç MÜSİAD üyeleri tarafından İstanbul'a dikilen üç fidanın sertifikasını teslim aldı.

Toplantıya Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşin. MÜSİAD Ankara Şube Başkanı İlhan Erdal, Genç MÜSİAD Genel Merkez Başkanı Faruk Akbal ile genç iş adamları ve iş kadınları katıldı.