BAŞKAN GÖKÇEK GENÇLİK PARKI'NDA

-Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gençlik Parkı’nda “Suyun Işık Ve Müzikle Muhteşem Dansı”Nı İzledi -Başkentlilerin Yoğun İlgisi İle Karşılaşan Başkan Gökçek, Vatandaşlarla Hatıra Fotoğrafı Çektirdi

27 Mayıs 2013 Pazartesi 00:00

baskan_genclik_parkinda_11.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gençlik Parkı’nda, “Suyun ışık ve müzikle muhteşem dansı”nı izledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen Gençlik Parkı’ndaki dev havuzun ortasından her akşam yükselen Avrupa’nın en büyük fıskiye şovunu Başkentlilerle birlikte izleyen Başkan Gökçek, “Havaların ısınmasıyla birlikte, her akşam yeşillikler arasında muhteşem bir şov sunan bu gösterimiz, Başkentlilerimizden, yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerimizden büyük ilgi görüyor” dedi.

Başkentlilerin, özellikle de hafta sonları izlemeye doyamadığı dev havuzun dört bir yanından yükselen suların, müzik ve lazer ışıklarıyla uyum içerisindeki dansı ve havai fişeklerin yükselen ışıltısı, marka şehir Ankara’nın gecelerine ışık saçmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin, yeniden revize ederek Başkentlilerin hizmetine sunduğu, yeşillerin içinde, rengarenk görüntüsü ve her geçen gün güzelliğine güzellik katan yenilikleriyle cazibe merkezlerinden biri olmayı sürdüren Gençlik Parkı’ndaki görsel şovun izlenmeye doyulmadığını kaydeden Başkan Melih Gökçek, “Kış aylarında bembeyaz görüntüsüyle yine Başkentlileri romantik bir atmosferde ağırlayan, ancak güneşin yüzünü göstermesiyle akın akın misafirlerine kapısını açan Gençlik Parkımız, yükselen ışıltısıyla yine şehrin merkezine renk katıyor. Geçtiğimiz senenin en çok konuşulan gösterilerinden biri olan fıskiye şovumuz, bu yıl çok daha geliştirilmiş haliyle Başkentlilerimizin gecelerini aydınlatıyor” diye konuştu.

Yoğun bir iş temposuyla Başkent ve Başkentlilere hizmet için çalışan ve hafta sonunu yemyeşil atmosferiyle herkesi büyüleyen Gençlik Parkı’nda geçiren Başkan Gökçek, burada da kendisini coşkuyla karşılayan vatandaşlarla sohbet etti ve bol bol fotoğraf çektirdi.

Daha sonra vatandaşlarla birlikte dev havuzdan yükselen suların, lazer ve müzikle birlikte sergilediği dansı izleyen Başkan Gökçek, “Hemşehrilerimle birlikte yeşiller içindeki gösteriyi izlemek, insanın hem tüm yorgunluğunu alıyor hem de mutlu ediyor” dedi.