BAŞKAN GÖKÇEK "HANIMLAR MATİNESİ"NDE

Büyükşehir Belediye tarafından düzenlenen “Hanımlar Matinesi”nin bu kez adresi Etimesgut ve Eryaman oldu. Etimesgut’ta düzenlenen etkinliğe Başkan Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek de katıldı.

09 Mart 2014 Pazar 09:17
BAŞKAN GÖKÇEK "HANIMLAR MATİNESİ"NDE

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ETİMESGUT’TA DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞE KATILAN BAŞKAN GÖKÇEK:

“ETİMESGUT BÖLGESİNE ÇOK BÜYÜK HİZMETLER GETİRDİK. ETİMESGUTUMUZ HER TÜRLÜ HİZMETİ ALDI VE ALMAYA DEVAM EDECEK”

eryaman_hanmlar_matinesi_4.jpgBüyükşehir Belediye tarafından düzenlenen “Hanımlar Matinesi”nin bu kez adresi Etimesgut ve Eryaman oldu.

Katılıcıların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Gökçek,  Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeleri anlattı. Bölgede yer alan Göksu Park’ın bir zamanlar bataklık olduğunu hatırlatan Başkan Gökçek, “Ama şu anda Ankara’nın en çok gezilen bir piknik ve gezi alanı haline geldi” dedi.

Etimesgutlulara verdikleri bütün sözleri yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Etimesgut bölgesine çok büyük hizmetler getirdik.  Metronuza kavuştunuz. Ankara Bulvarı inanılmaz bir katkı oldu. Şeker fabrikasının önündeki alt ve üst geçidimiz bitti. Dolayısıyla Etimesgut’umuz her türlü hizmeti aldı ve almaya da devam edecek. Etimesgut’umuzda Planet ve Eryaman olmak üzere iki tane aile yaşam merkezi var. Dolayısıyla bu hizmetleri sizlere vermekten gurur duyuyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Huzurevi ve hayvan hastanesi istiyormuşsunuz. Elimizden geleni yapacağız.”

Göksu Düğün Salonu’nda düzenlenen Hanımlar Matinesi’nde,

Ankaralı Coşkun’un söylediği türkülerle eğlenceli bir gün geçiren kadınlar bol bol oynadı.

-SİNCAN’DA HANIMLARIN COŞKUSU-

Sincan Armoni Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe de katılan Nevin Gökçek, kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, “Sadece bir gün hatırlananlardan değil, 365 gün hatırlananlardan olalım istiyoruz. Kadınlar mutlu ise çocuklar mutlu olur, aileler mutlu olur, ülke mutlu olur” dedi.

Sincan’da düzenlenen Hanımlar Matinesi’nde Orhan Ölmez, “Fidayda”, “Caney Caney”, “Ankara’nın Bağları” gibi türkülerle izleyen hanımları coşturdu.