BAŞKAN GÖKÇEK’İN, BAŞKENTLİLERLE BİRLİKTE SİRK KEYFİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2 ay boyunca Ankaralıların eğlence adresi olacak “Büyük Ankara&Moskova Sirki”ni binlerce başkentliyle birlikte izledi Başkan Gökçek: “sirkimizi bir gelenek haline getirdik ve bu sene de sizlerle buluşturduk”

30 Ekim 2012 Salı 07:50
BAŞKAN GÖKÇEK’İN, BAŞKENTLİLERLE BİRLİKTE SİRK KEYFİ

HAK_6784_thumb.JPGBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da 2 ay boyunca eğlencenin adresi olacak “Büyük Ankara&Moskova Sirki”ni binlerce Başkentli ile birlikte izledi.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününden bu yana gösterilerine başlayan ve hafta sonları 2 ayrı gösteri, hafta içleri de öğrencilere özel performanslarıyla Başkent’te eğlence rüzgarı estirecek Büyük Ankara&Moskova Sirki” çoluk-çocuk binlerce Başkentlinin heyecan, coşku ve eğlence adresi oluyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 15. düzenlenen Sirk’in konuğu olan Başkan Gökçek, salonu dolduran Başkentlilerle birlikte heyecan, merak ve eğlence dolu saatlere ortak oldu.

Başkentliler, ücretsiz izleyebildikleri heyecan verici denge gösterilerinden, palyaçoların eğlence dolu performanslarına, şapkalarla adeta dans eden jonglörden, 7 kişilik ekibiyle uçan adamların ağızları açık bırakan gösterilerine, sevimli köpeklerin hayranlık uyandıran yeteneklerinden, belgesellerin yırtıcı hayvanları kaplanların ağızları açık bırakan şovlarına kadar pek çok performansı ilgiyle izleyen Başkan Gökçek, Başkentlilerin alkışları eşliğinde yaptığı konuşmada, “Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Her seferinde sirkimizi bir adet haline getirdik. Bu sene de sizlerle birlikte. Ümit ediyorum burada çok eğleneceksiniz” dedi.