Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek’in Hafta Sonu Gece Mesaisi…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hafta sonu gece mesaisini Başkentlilerle birlikte geçirdi.

27 Ağustos 2012 Pazartesi 06:53
Başkan Gökçek’in Hafta Sonu Gece Mesaisi…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, PAZAR GECESİNİ KENDİ KULLANDIĞI OTOMOBİLLE ANKARA’YI GEZİP, BAŞKENTLİLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİREREK VE ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITARAK GEÇİRDİ

-BAŞKENT’İ TURLAYIP, HER GÖRDÜĞÜ ÇOCUĞUN YANINDA DURAN, FOTOĞRAF ÇEKTİREN, HEDİYELER VEREN BAŞKAN GÖKÇEK, KEÇİÖREN EVCİL HAYVANLAR PARKI’NI DA GEZDİ


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hafta sonu gece mesaisini Başkentlilerle birlikte geçirdi.
Başkent’i kendi kullandığı otomobille gezen, her gördüğü çocuğun yanında durup, fotoğraf çektiren, Ankaralılarla sohbet eden Başkan Gökçek, çocuklara hediyeler dağıttı, Büyükşehir Belediyesi Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nı da gezerek yetkililerden bilgi aldı. .
Gündüzleri Başkent Ankara’nın dört bir tarafında Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmaları koordine eden, her çalışmayı en ince ayrıntısına kadar inceleyen Başkan Gökçek, Başkentliler için gün boyu çalışmasının ardından geceleri de fırsat buldukça Başkentlilerle birlikte vakit geçiriyor.

-KIZLARA BEBEK, ERKEKLERE TOP

baskan_haftasonu_400.jpgPazar günü gece mesaisini de Başkentlilerle birlikte yapan Başkan Gökçek, kendi kullandığı otomobille önce kısa bir Ankara turu yapmasının ardından, yol boyunca her gördüğü çocuğun yanında durdu, fotoğraf çektirdi ve hediyeler dağıttı. Akşam saatlerinde karşılarında Başkan Gökçek’i gören ve kimisi futbol, kimisi basketbol, kimisinin seksek oynadığı arkadaşlarına “Melih Amca gelmiş” diye seslenen çocuklar, fotoğraf çektirip, heyecan içinde kısa sohbetler ettiler.
Kız çocuklarına bebek, erkek çocuklarına da rengarenk toplar dağıtarak, sevinç ve teşekkür çığlıkları arasında yoluna devam eden Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’na da giderek, burada da hem hayvanlara ilişkin bilgiler aldı hem de Park’ta Başkent’in akşam serinliğinde gezen vatandaşlarla fotoğraflar çektirip, kısa sohbetler yaptı.

- DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN ÇEŞİT ÇEŞİT HAYVAN

Park’taki Başkentlilerin yanlarındaki çocuklara da hediyeler dağıtan Başkan Gökçek, yorgunluğunun yanında Başkentlilerle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu da gözlerine yansırken, hayvanları da sevmeyi ihmal etmedi.
Park’ta bulunan 65 değişik türdeki, 2 bine yakın hayvanları özel oluşturulan kafesleri önünden inceleyen ve Park Müdürü Didem Akpınar’dan bilgi alan Başkan Melih Gökçek, gezisinin sonunda da Anı Defteri’ni “teşekkür ederek” imzalamasının ardından, gece boyunca kendi kullandığı otomobille çocuklara hediyeler dağıtarak sevindirmeye ve Başkent turu atarak çalışmaları incelemeye devam etti.

-BAŞKENT’TE HAYVANLARIN İKİNCİ EVİ

AOÇ Hayvanat Bahçesi’nin Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna devredilmesinin ardından Başkentlilerin dünyanın dört bir tarafından gelen hayvanlara ilgisi her geçen gün artıyor. Hayvanat Bahçesi’nin yanı sıra 1998 yılından bu yana da Başkentlilerin yine yoğun ilgi gösterdiği Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı da 65 farklı türdeki yaklaşık 2 bin hayvanlık dev nüfusuyla hizmet veriyor.
Nesli tükenen taçlı turnadan, cüce keçilere, flamingodan, Fizan tavuklarına, köpek çeşitlerinden, kuğulara ve Amerikan Ördeklerine kadar çeşit çeşit hayvanın19 dönümlük dev parkta konuşlanmasıyla ve yemyeşil doğasıyla bir ormanı andıran Evcil Hayvanlar Parkı, Keçiören Uyanış’ta Aşık Paşa Caddesi’nde misafirlerini ağırlıyor.
İki ayrı oyun parkında eğlenen, evcil ve güvenli hayvanları sevebilen çocukların doğayla iç içe olabildiği dev parkta, vatandaşlar da oluşturulan piknik alanında pikniklerini yapabiliyor, gün boyu yeşille iç içe güzel bir gün geçirebiliyorlar.