Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek’in Yoğun Hafta Sonu Mesaisi…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, YOĞUN BİR HAFTA SONU MESAİSİ YAŞARKEN HEM KIRŞEHİRLİ DERNEKLER FEDERASYONU’NUN ANKARA’DA YAPILAN GENEL KURULU’NA KATILDI, HEM DE KEÇİÖREN’DE DÜZENLENEN KARADENİZ İLLERİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ’NE KATILARAK VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

28 Mayıs 2012 Pazartesi 13:28
Başkan Gökçek’in Yoğun Hafta Sonu Mesaisi…

baskan_haftasonu_200.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hafta içi yaşadığı yoğun iş trafiğine, hafta sonları da Başkent’teki çeşitli  derneklerin toplantıları ve festivallerin açılışlarına katılarak devam  ediyor.
Başkan Melih Gökçek, yoğun bir hafta sonu mesaisi yaşarken hem Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun Ankara’da yapılan 5. Olağan Genel Kurulu’na katıldı hem de Keçiören’de düzenlenen  Karadeniz İlleri Kültür ve Sanat Festivali’ne katılarak vatandaşlarla sohbet etti. -“ANKARA’DAKİ KIRŞEHİRLİLERLE ET VE KEMİK GİBİYİZ”
Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun DSİ Konferans Salonu’nda yapılan Genel Kurulu’nda konuşan Başkan Gökçek, Ankara’da yaşayan Kırşehirlilerin sayısının, Kırşehir’in nüfusundan bile daha fazla olduğuna dikkat çekerek, “Biz et ve kemik gibiyiz. Her zaman birlikte Ankara’da pek çok hizmete imza attık” dedi.
Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar’a Ankara’ya hizmetlerinden dolayı plaket veren Başkan Gökçek, Kırşehirli bürokratların Ankara’nın gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Gökçınar ise, “Bir dönem emrinde çalıştığım, siyasetinden, bürokrasisinden, belediyeciliğinden feyz aldığım Başkanımdan bu plaketi almak beni gerçekten mutlu etti” diye duygularını belirtti.   
 
-“KARADENİZ İLLERİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ”…
Daha sonra Keçiören Kardeşler Semt Pazarı’nda düzenlenen “Karadeniz İlleri Kültür ve Sanat Festivali”ne giden Başkan Gökçek, burada da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
Ankara Karadeniz Kültür Yardımlaşma Derneği (KAR-DER)  Genel Başkanı Uygun Alkan, Başkan Melih Gökçek’e Festival’e ve Karadenizlilere katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.
Ankara’da doğup Ankara’nın Belediye Başkanı olduğunu ama eşinin Karadenizli olduğunu hatırlatan Başkan Gökçek ise,  “Karadeniz insanı cana yakınlığı, çalışkanlığı ile bilinir. Buradaki en güzel özellik, 18 Karadeniz kentinin bir araya gelerek festival düzenlemesi ve bir dayanışma içinde olması, bu  mükemmel bir olay” diye konuştu.
Bir vatandaşın Trabzonspor atkısı taktığı Başkan Gökçek, horon tepen Karadenizlileri izledi, festivale gelen vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi.