Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek Keçiörenli Kadınlarla…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, DÜNYA AİLE HAFTASI NEDENİYLE DÜZENLENEN PROGRAMDA KEÇİÖRENLİ KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ -BAŞKAN GÖKÇEK : “KEÇİÖREN’E YENİ BİR AİLE YAŞAM MERKEZİ VE HANIMLAR LOKALİ AÇACAĞIZ”

07 Haziran 2012 Perşembe 12:35
Başkan Gökçek Keçiörenli Kadınlarla…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Dünya Aile Haftası” nedeniyle düzenlenen programda Keçiörenli kadınlarla bir araya gelerek, “Keçiören’e yeni bir aile yaşam merkezi ve hanımlar lokali açacağız” dedi.
 Dünya Aile Haftası nedeniyle, AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa katılan Melih Gökçek, konuşmasında,  “Biliyorsunuz Keçiören benim ilk göz ağrım. İlk göz ağrım olduğu için buranın bende yeri tamamen başka” dedi.
Keçiören’in Ankara’nın en büyük nüfus yoğunluğuna sahip ilçesi olduğunu belirten Başkan Gökçek, “Şu anda oturduğunuz ilçe Ankara’nın en büyük ilçesi. Eskiden Çankaya en büyük ilçe idi.   Çankaya’nın şu anda nüfusu 813 bin, Keçiören’in 832 bin. Dolayısıyla, Türkiye’nin bir numaralı ilçesisiniz, kıymetini bilin, değerini bilin. Bizler de sizlere, Ankara’nın en büyük ilçesine her zaman en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz” diye konuştu.

-“KÜLTÜREL PROJELERE ÖNEM VERİYORUZ”
Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal ve kültürel projelere en az alt yapı üst yapı kadar önem verdiklerini belirten Melih Gökçek, şunları söyledi :
“Gençlere, çocuklara, hanımlara, yaşlılara ve engellilere uyguladığımız, tatbik ettiğimiz sosyal ve kültürel proje sayısı 164. Bunu aslında samimiyetle söylüyorum, Türkiye’de değil   Dünya’da bile rekor. Bu da bizim özellikle topluma verdiğimiz önemi gösteriyor. 18 tane hanım lokalimiz var, Keçiören’e de açmak istiyoruz. Bu konuda en büyük sıkıntımız Keçiören’de büyük, dev bir lokal yeri bulamamak. Bu sene başlayıp en genç önümüzdeki sene içerisinde bitmesi kaydıyla size bir Aile Yaşam Merkezi ve Hanımlar Lokali yapmak, seçimlerden önce sizi buna kavuşturmak istiyoruz”
BELMEK kurslarına da değinen Başkan Gökçek,  “Keçiörenimizin dört bir tarafında sayısız BELMEK kursumuz var. Bu kurslarımızda hanımefendilerin üretmiş oldukları eserler profesyonellere taş çıkartıyor ve hanımların ürettiği ürünler her sene Milli Eğitim Bakanlığının ve Kültür Bakanlığı’nın yapmış olduğu yarışmalarda Türkiye birinciliği, Türkiye ikinciliği ve Türkiye üçüncülüğü alıyor. Elbette bunun içersinde Keçiören’deki kurslarımızın da yeri büyük. Ondan dolayı da sizleri kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.
Daha sonra,  Başkan Gökçek’e Keçiören AK Parti İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Nurgül Ercan tarafından bir çiçek verildi. Programa katılan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit ise ailenin toplumun temeli olduğunu belirterek, ailenin önemi ilişkin açıklamalarda bulundu.
Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nda düzenlenen yemekli programa Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur ve çok sayıda Keçiörenli kadın katıldı.