Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK Kerkük Belediye Başkanı’nı Ağırladı…

-KERKÜK BELEDİYE BAŞKANI ABDULKAREM HASAN RAFİQ VE BERABERİNDEKİ HEYET ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

07 Şubat 2012 Salı 09:14
Başkan GÖKÇEK Kerkük Belediye Başkanı’nı Ağırladı…

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin resmi konuğu olarak Başkent’e gelen Kerkük Belediye Başkanı Abdulkarem Hasan Rafiq ve beraberindeki heyet, Başkan Gökçek’i ziyaret etti.
Başkanlık makamında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, konuk Belediye Başkanı Abdulkarem Hasan Rafiq, Ankara da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, alt yapı, kentsel dönüşüm, rekreasyon alanlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunacaklarını ifade etti.
Kerkük’ün 850 bin nüfuslu bir kent olduğunu belirten Rafiq, bol miktarda petrol rezervi bulunduğunu ancak alt yapı sıkıntıları yaşadıklarını dile getirdi. Kerkük’ün ihtiyacı olan projelere dikkat dikkat çeken Rafiq, “Ankara’da 3. günümüz ve burada bulunmaktan, sizinle bir araya gelmekten dolayı çok memnunuz. Bizim için çok güzel bir fırsat oldu, müşerref olduk” diye konuştu.

kerkuk_400_2_07022012.jpg

Konuk heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökçek ise “Biz de sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyuz. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini arkadaşlar size gezdirecek. Her türlü bilgi paylaşımına da hazırız. Ne arzu ederseniz, arkadaşlar size yardımcı olsunlar” dedi.
Sohbetin ardından Başkan Gökçek, konuk belediye başkanı Rafiq’e üzeri işlemeli tabak ve çini vazo hediye etti.