Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 1 Haziran’da yerel seçimin yenileneceği Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde gerçekleştirilen mitingde konuştu.

26 Mayıs 2014 Pazartesi 10:23
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, 1 HAZİRAN’DA SEÇİMİN YENİLENECEĞİ MAHMUDİYE’DE KONUŞTU:

“SEÇİMİN İPTALİ KÜLFET DEĞİL NİMETTİR. BÜTÜN PARTİLER HİZMET İÇİN YARIŞIR”

MAHMUDİYE’NİN 15 KÖYÜ DAHİL ASFALTSIZ YERİ KALMAYACAK”

“MAHMUDİYE’DEKİ SPOR TAKIMLARINA MALZEME HEDİYE EDECEĞİZ”

 “HİZMET İSTİYORSANIZ HİZMETİN ADRESİ BİZİZ”

-BAŞKAN GÖKÇEK, MİTİNG ESNASINDA PANKARTLA GÖSTERİ YAPAN KİŞİDEN ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLDU SONRA ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 1 Haziran’da yerel seçimin yenileneceği Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde gerçekleştirilen mitingde konuştu.

Mahmudiye’de kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Gökçek, “Mahmudiye’nin 15 köyü dahil asfaltsız yeri baskan_mahmudiye_HKN_3816.JPGkalmayacak. 1 Haziran’da Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ayşe Güney’i seçeceksiniz bu sene Mahmudiye’nin köyler dahil asfaltsız yeri kalmayacak, tamamen bitecek” dedi.

Coşkulu kalabalığa en derin sevgi ve saygılarını ileterek konuşmasına başlayan Başkan Gökçek, Mahmudiyelilere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın özel selamını da getirdiğini söyledi.  

 AK Parti Belediye Başkan adayı Ayşe Güney’e destek olmak için Mahmudiye’ye geldiğini belirten Başkan Gökçek, “Bazı yerlerde seçimin iptali külfet değil nimettir. Bütün partiler hizmet için yarışır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da Mahmudiye’yi Ankara Büyükşehir Belediyesine emanet etti” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in geldiği Mahmudiye'de vatandaşlara "İki sene benden bir şey beklemeyin" dediğini hatırlatanBaşkan Gökçek'in, "Ben size söz veriyorum. İki sene değil 2 gün dahi beklemeyeceksiniz. Ayşe Güney Kardeşimizi seçtiğiniz takdirde mazbatasını alır almaz hemen harekete geçerek verdiğimiz sözleri bu yıl içinde tamamlayacağız"  sözleri mitinge katılanların büyük alkışını aldı. 

“MAHMUDİYE’DE ASFALTSIZ YER KALMAYACAK”

Mahmudiye’ye yapılacak hizmetleri bir bir anlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek : “Mahmudiye’nin 15 köyü dahil asfaltsız yeri kalmayacak. 1 Haziran’da Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ayşe Güney’i seçeceksiniz, bende belediye meclisinden karar alacam ve bu sene Mahmudiye’nin  köyler dahil asfaltı tamamen bitecek” dedi.

Başkan Gökçek Mahmudiye’ye yapılacak çalışmaları şöyle özetledi:

“Büyükşehir Belediyesi olarak BELMEK kurslarımız var, hanımlarımıza kursumuzu açacağız. Çocukların eğlenebilecekleri güzel bir park yapacağız, parkın içerisine spor kompleksleri yapacağız. Gençlere ayrı bir müjde vermemiz lazım. Ayşe Hanım ile birlikte Gençlik Merkezi yapacağız. Ayrıca Mahmudiye’deki spor takımlarına spor malzemeleri hediye edeceğiz.  Söz verilir ve tutulur, hizmet istiyorsanız hizmetin adresi burası, hizmetin adresi biziz.”

“MAHMUDİYE KÜÇÜK KARDEŞİMİZ"

1 Haziranda tekrarlanacak seçimlerde AK Parti Mahmudiye Belediye Başkan Adayı Ayşe Güney’in seçilmesi durumunda Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Mahmudiye’nin yanında olacaklarını belirten Başkan Gökçek: “1 Haziran’da oyu veriyorsunuz, Ayşe Hanım mazbatasını alıyor ve biz verdiğimiz sözleri yerine getirmeye başlıyoruz. Mahmudiye küçük kardeşimiz, biz de abi olarak elimizden geleni yapacağız. Ankara’ya Mahmudiyeliler geldi, Büyükşehir Belediyesi’nin proje alanlarını gezerek bizim neler yaptığımızı gördü ve güvenleri arttı. Ayşe Hanım’ı seçince beni de seçmiş olacaksınız..” 

-"TÜRKİYE ÇOK GELİŞTİ"-

Başkan Gökçek, Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çok geliştiğini vurgulayarak, “Türkiye düne kadar 70 Sent’e  muhtaçtı. Oysa bugün Türkiye yurtiçinde ve yurtdışında yardıma muhtaç olan herkese el uzatır hale geldi. Yol yoktu, duble yollar geldi. Hastane yoktu, hastane geldi, çocukların kitapları okullarda bedava verildi ve bunların hepsini Ak Parti iktidarı yaptı. Eskiden sadece Kırıkkale silahları varken, şimdi kendi uçak ve helikopterlerimizi yapar hale geldik. Türkiye’nin bu denli gelişmesinden ve büyümesinde rahatsız olanlar var” diye konuştu.

Mahmudiye’de yenilenecek seçimin önemine değinen Başkan Melih Gökçek: “Burada sadece belediye başkanı seçmiyorsunuz, bir ideolojiye oy veriyorsunuz, düne kadar camileri kapatan hangi partiydi CHP. Ne zaman Belediye Meclisi’ne cami planı getirsem, CHP'liler karşı çıkar. Bunlara kalkıp oy vermenin bedeli var mı yok mu?” dedi.

-BAŞKAN GÖKÇEK ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLDU SONRA ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Miting esnasında bir kişinin “Mahmudiye’de hırsız var”  pankartını otobüse yaklaşarak göstermesi üzerine Başkan Gökçek, “Eğer bunu kalkıp da CHP adına söylüyorsan, o hırsızı ispat etmeyen şerefsizin ta kendisidir. O hırsızı ispat edeceksin. Ben bu adamdan şikayetçiyim” dedi.

Bunun üzerine emniyet güçleri pankartı açanı alandan uzaklaştırdı. Daha sonra emniyet yetkilileri, bu kişinin “saf birisi olduğunu ve birileri tarafından kandırılarak, bu pankartın eline tutuşturulduğunu” söylemeleri üzerine, Başkan Gökçek de şikayetçi olmaktan vazgeçtiğini bildirdi.

-BAŞKAN GÖKÇEK İSMETPAŞA'DA-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mahmudiye'deki mitingini alkışlar ve yoğun sevgi gösterileri arasında tamamladıktan sonra Mahmudiye'nin İsmetpaşa Köyü'ne (Mahallesi) geçerek burada köyün merkezinde toplanan vatandaşların sorunlarını dinledi. Köy muhtarının taleplerini dile getirmesi üzerine BaşkanGökçek, "Mahmudiye'de AK Parti adayı Ayşe bacımızı seçerseniz sizin taleplerinizi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak karşılayacağız" dedi.

İsmetpaşa Köylüleri ise Başkan Gökçek'i, "Gözün arkada kalmasın, Biz söz veriyoruz" diyerek alkışlarla uğurladılar.

BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE
BAŞKAN GÖKÇEK MAHMUDİYE'DE