Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK, Medine Heyetine Hacı Bayram Camii ve Çevresini Gezdirdi…

-SUUDİ ARABİSTAN’IN MEDİNE ŞEHRİ BELEDİYE BAŞKANI ABDUL AZİZ ABDUL RAHMAN AL HUSSAİN: -“ANKARA’DA HİZMETİN KALİTESİNİ ANLAMAK İÇİN HACI BAYRAM CAMİİ VE ÇEVRESİNE BAKMAK YETERLİ. HİZMET BURADAN ANLAŞILIYOR”

08 Aralık 2011 Perşembe 07:42
Başkan GÖKÇEK, Medine Heyetine Hacı Bayram Camii ve Çevresini Gezdirdi…

1.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çeşitli temaslarda bulunmak ve işbirliği çalışmaları için Başkent’e gelen Suudi Arabistan’ın Medine şehri Belediye Başkanı Abdul Aziz Abdul Rahman Al Hussain ve beraberindeki heyete, Hacı Bayram Camii ve çevresini gezdirdi.
Gençlik Parkı’nı da konuk heyete gezdiren Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu kentsel dönüşüm, rekreasyon, sosyal ve kültürel projeleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.

2.jpg
Ankara’yı, her geldiğinde daha da gelişmiş bulduğunu dile getiren konuk Başkan Al Hussain, “Ankara’da hizmetin kalitesini anlamak için Hacı Bayram Camii ve çevresine bakmak yeterli.  Yapılan hizmet buradan zaten anlaşılıyor” dedi.
 
-“HAYRAN KALDIK, HİZMET ÇOK GÜZEL”
Başkan Gökçek, kendi kullandığı arabayla konuk heyeti önce Gençlik Parkı’na daha sonra da Ulus’ta restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan Hacı Bayram Camii’ne götürdü. Cami ve çevresini konuk heyete gezdirerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlatan Başkan Gökçek, bölge tarihine ilişkin de bilgiler verdi.

3.jpg
Medine Belediye Başkanı Al Hussain, Hacı Bayram Camii’ni ve yapılanları çok beğendiğini ifade ederek,  “Bölgeye hayran kaldık. Hizmet çok güzel. Sosyal tesis ve projelerinizi çok beğendik” dedi. 
 Başkan Gökçek, Camii duvarlarındaki yazı ve işlemeleri çok beğendiğini dile getiren konuk Başkan’a, yazıların ünlü bir hattat tarafından hazırlandığını söyledi.
Cami çevresinde gezerken bölge esnafının hediyelerini de kabul eden konuk Başkan,vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.