Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek Projelerini Açıklayacak…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni projelerini Beyaz TV’de Başkentlilerle paylaşacak.

19 Ağustos 2012 Pazar 06:18
Başkan Gökçek Projelerini Açıklayacak…

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, 2012-2013 YILLARINDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİ PROJELERİ BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ (21 AĞUSTOS SALI) BEYAZ TV’DE AÇIKLAYACAK


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni projelerini Beyaz TV’de Başkentlilerle paylaşacak.
Ankara’yı Avrupa başkenti yapan projelerini bir bir hayata geçiren Başkan Gökçek, ödüllerle başarısı kanıtlanan, dünya çapında ses getiren büyük çaplı uygulamalara da son hızla devam ediyor.
Kentsel dönüşüm, rekreasyon alanları, alt ve üst geçitler, köprülü kavşaklar, sosyal ve kültürel alanda yürütülen çalışmalarla 4 yıl üst üste Türkiye’nin en yaşanılabilir kenti seçilen Ankara’da yenilikler bitmiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önümüzdeki günlerde başlayacak, Başkent’e yepyeni güzellikler kazandıracak 2012-2013 projeleri ile gerçekleştirilen ve yapımı devam eden hizmetleri Beyaz TV’de anlatacak.
Başkan Gökçek yeni projelerin maket görüntüleri ve çizimleriyle Bayramın üçüncü günü (21 Ağustos Salı) Beyaz TV’ye konuk olarak, saat 21.00’da kentsel dönüşüm, alt ve üst yapı çalışmaları ile sosyal projeler hakkında bilgi verecek.
İzleyicilerden gelen soruları da yanıtlayacak olan Başkan Gökçek, açıklamalarıyla kent gündemine ilişkin merak edilen pek çok konuya açıklık getirecek.