BAŞKAN GÖKÇEK, ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİ KABUL EDEREK KUTLADI

27 Mart 2013 Çarşamba 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK, ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİ  KABUL EDEREK KUTLADI

AVRUPA BÜYÜKLER GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA ŞAMPİYON OLAN TAHA AKGÜL VE RIZA KAYAALP’İ KABUL EDEREK KUTLAYAN GÖKÇEK:

“BAŞARILARINIZDAN GURUR DUYUYORUM. ŞAMPİYONLARIMIZA

EV VERİYORUZ. BUNDAN BÖYLE TEKNİK HEYET DE ÖDÜL YÖNETMELİĞİNDEN YARARLANACAK”

sampiyon_guresciler_330_27032013.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te gerçekleştirilen Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası’nda şampiyon olan ve dereceye giren güreşçileri kabul ederek kutladı.

Başkan Gökçek, ASKİ  Güreşcileri, Greko Romen stilde 120 Kiloda Avrupa şampiyonu olan Rıza Kayaalp, 120 kiloda serbest stilde Avrupa Şampiyonu olan Taha Akgül ile bronz madalya alan Fatih Üçüncü ve Sezer Akgül, şampiyonada 5. olan Atakan Yüksel ve Münir Recep Aktaş’ı makamında kabul etti.

Teknik Heyetin de katıldığı ziyarette Başkan Gökçek, “Yiğitlerimizi tebrik ediyorum. Şampiyonlarımıza ev veriyoruz, dereceye girenlerin para ödülü var. Yeni ödül yönetmeliğine bir madde koydurttum. Sayın Başbakanımıza ‘sporcularımıza ödül verebildiğimizi ancak eğitmenlerinin alamadıklarını’ söyledim. Kendileri ‘hemen ekleyin’ dedi. Bundan böyle teknik heyet de ödül yönetmeliğinden yararlanacak. Başarılarınızdan gurur duyuyorum. İnşallah madalya sayısı artacak” diye konuştu.

BAŞKAN GÖKÇEK, ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİ  KABUL EDEREK KUTLADI