BAŞKAN GÖKÇEK SİVİL TOPLUM KURULUŞU ÜYELERİYLE BİRARADA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara’da esnafa destek olmak boynumuzun borcu” dedi.

07 Mart 2014 Cuma 09:41
BAŞKAN GÖKÇEK SİVİL TOPLUM KURULUŞU ÜYELERİYLE BİRARADA

-ANKARA UMUM HURDACILAR ODASI, SİNCAN ŞOFÖRLER ODASI VE KERESTECİLER ODASI ÜYELERİYLE BİRARAYA GELEN BAŞKAN GÖKÇEK:

“ANKARA'DA ESNAFA DESTEK OLMAK BOYNUMUZUN BORCU"

Ankara Umum Hurdacılar Odası, Sincan şoförler Odası ve Keresteciler Odası üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih keresteciler_odas_2.JPGGökçek’i makamında ziyaret etti.

Başkan Melih Gökçek’in ilk ziyaretçileri, Ankara Umum Hurdacılar Odası üyeleri oldu. Ankara’ya verdiği büyük hizmetler nedeniyle Başkan Gökçek’e teşekkürlerini sunan oda üyeleri, imar , altyapı ve yol gibi konularda bazı isteklerde bulundular.

Hurdacı esnafının taleplerine sıcak bakan Başkan Gökçek, imar ile ilgili yoğunluk sorununu çözeceklerini, Hurdacılar Sitesi’nde eskiyen altyapının yenileneceğini, gerekli yolların düzenlenerek asfaltlanacağını söyledi.  Bölgede yeşil alan düzenlemesi hakkında esnafa bazı tavsiyelerde bulunan Başkan Gökçek, toplantı sırasında Ankara Sanayi Odası Başkanı ile telefonla görüşerek hurdacıların Sanayi Odası üyeliğiyle ilgili bazı sorunların çözümünde de yardımcı oldu.

Başkan Gökçek’in daha sonraki misafirleri ise kalabalık bir grupla gelen Sincan Şoförler Odası üyeleriydi.

Başkan Melih Gökçek’in hem kendilerine, hem de Sincan’a verdiği destekten övgüyle söz eden oda üyeleri başkana yoğun sevgi gösterisinde bulundular.

Herşeyin kendileri için güzel gittiğini, fakat tek sorunlarının Sincan hattında çalışan Özel Taşım Araçları olduğunu ve kendilerine yolcu almakta büyük engel çıkardıklarına değindiler.

Durum hakkında bilgi sahibi olduğunu fakat şikayetin bu kadar vahim olduğunu bilmediğini kaydeden başkan Gökçek, ÖTA esnafının da oldukça sıkıntıda olduğunu ve seçim sonrası mutlaka hiçbir tarafı mağdur etmeyecek bir çözüm bulacaklarına açıklık getirdi. Başkan Melih Gökçek, daha sonra esnaftan taksi ve dolmuş durağı ile ilgili gelen bazı istekleri de sincan_ofrler_odas_3.JPGdeğerlendirerek bunlarında giderileceğini belirtti.

Başkan Melih Gökçek’in günün son ziyaretçileri ise Keresteciler Odası üyeleri oldu.

Keresteciler Odası üyeleri de diğerlerinde olduğu gibi Başkan Melih Gökçek’in Ankara için yaptığı projelerden övgüyle söz ettiler.

Başkan Gökçek ise keresteci esnafına, Ankara’yı mobilyacılığın merkezi yapmayı düşündüklerini, şu anda Bursa’nın elinde bulunan bu ünvanı Ankara’ya kazandırmayı planladıklarına dikkat çekti.

Ankara’da mobilyacılığı ayağa kaldırmak için Mamak’ta Samsun Yolu’nda mobilyacı esnafının toplu bir yerde ürünlerini sergilemeleri için bir Showroom yaptıklarını vurguladı.

Ankara’da esnafa destek olmak boynumuzun borcu” sözüyle esnafa bakış açısını özetleyen Başkan Melih Gökçek, Siteler’deki binaların Samsun Yolu’na bakan cephelerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından dış cephe kaplaması yapılarak Ankara’ya yakışır bir estetik güzellik sağlanacağını kaydetti.

Başkan Gökçek, ziyaretçileriyle yaptığı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından tüm gruplarla ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi.