Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK, Torunlarıyla Stres Attı…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, YOĞUN İŞ TEMPOSU NEDENİYLE FAZLA ZAMAN AYIRAMADIĞI TORUNLARI; MELİH VE AHMET İLE BİRLİKTE EĞLENCE DOLU BİR GÜN YAŞADI -BAŞKENT’İN DOĞUSUNDAKİ TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ VADİSİ’NDE BULUNAN NATA VEGA AVM’DEKİ LUNAPARK’TA TORUNLARIYLA BİRLİKTE ROLLERCOASTER (HIZ TRENİ) VE ÇARPIŞAN OTALARA BİNEN BAŞKAN GÖKÇEK’İN MUTLULUĞUNA EŞİ NEVİN GÖKÇEK DE ORTAK OLDU

06 Şubat 2012 Pazartesi 09:27
Başkan GÖKÇEK, Torunlarıyla Stres Attı…

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yoğun iş temposu nedeniyle fazla zaman ayıramadığı torunlarıyla eğlence dolu bir gün yaşadı. Başkent’in doğusunda Türkiye’nin en büyük alışveriş vadisinde bulunan NATA VEGA AVM’deki lunaparkta torunlarıyla birlikte rollercoaster (hız treni) ve çarpışan otolara binen Başkan Gökçek’e, eşi Nevin Gökçek de eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin,  Başkent’in dört bir tarafında sürdürdüğü birbirinden büyük projeleri ve çalışmaları yöneten Başkan Gökçek, haftanın 7 günü süren yoğun çalışma temposundan arta kalan zamanda da torunlarına vakit ayırmaya çalışıyor. Torunlarının kendisini görememesinden şikayetçi olduklarını ve zaman ayıramadığı için üzüldüğünü kaydeden Başkan Gökçek, “Elimden geldiğince torunlarımla da vakit geçirmeye çalışıyorum. Ancak bu zaman çok kısıtlı oluyor. Ne ben onlara doyabiliyorum ne de onlar bana” dedi.

baskan_torunlar_400_3_06022012.jpg

Yine yoğun bir günün ardından gece geç saatlere kadar zamanını torunlarına ayıran Başkan Gökçek, NATA VEGA’da bulunan Lunapar’ta torunları Melih ve Ahmet ile birlikte gönlünce eğlendi. Dedeleri Melih Gökçek ve Babaanneleri Nevin Gökçe ile geçirdikleri zamanın mutluluğu gözlerinden okunan torun Melih ve Ahmet, lunaparkta bulunan rollercoasterda ve çarpışan otolara binerek, okulların tatil olduğu bu dönemde doyasıya bir eğlence yaşadılar.