Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK TWİTTER'DAN AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nde bu yıl yıkımların yapılıp, inşaatlara başlanacağını açıkladı.

03 Şubat 2015 Salı 10:25
BAŞKAN GÖKÇEK TWİTTER'DAN AÇIKLADI

 “...BU SENE DİKMEN'İ MUTLAKA BU ÇİRKİN VE SIKINTILI DURUMDAN KURTARACAĞIZ... BU EVLER YIKILACAK VE İNŞAAT BAŞLAYACAK”

Başkan TwitterAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nde bu yıl yıkımların yapılıp, inşaatlara başlanacağını açıkladı.  

Başkan Gökçek, CHP Milletvekili Levent Gök’ün, TBMM’ye verdiği ve içerisinde “Boşaltılan ancak yıkılmayan gecekonduların Suriyeliler, kağıt toplayıcılar ve tinerci çocuklar tarafından mesken olarak kullanılmakta oluşunun çevrede yarattığı huzursuzluğa engel olmak için bir planınız var mıdır?” sorusunun da yer aldığı önergesine twitterdan cevap verdi.

Soru önergesine ilişkin twitter hesabından açıklama yapan Başkan Melih Gökçek, “CHP Ankara Milletvekili Levent Gök’ün Çiğdem Mahallesi için verdiği önerge aynı şartlarla Dikmen Vadisi’ni de kapsamaktadır… Merak etme Levent Gök, bu sene Dikmen’i mutlaka bu çirkin ve sıkıntılı durumdan kurtaracağız... Bu evler yıkılacak ve inşaat başlayacaktır” mesajlarını attı.

-“EN ÖNEMLİ UNSUR GÖK’ÜN SHOWLARIDIR”

Twitter’daki takipçilerine Dikmen Vadisi’nin bu sene içerisinde gecekondulardan arındırılacağı müjdesini veren Başkan Gökçek, şu twittleri attı:

“Levent Gök'ün geç gelen itirafı için kendisine teşekkür ediyorum... Umarım yakında yıkımına başlayacağımız Dikmen’de gelip gene show yaparak yıkımlara engel olmaya kalkmaz.

Çünkü bugün Dikmen Vadisi’nde kağıt toplayıcısı, Suriyeli göçmen çadırı ve tinerci varsa en önemli unsurlardan biri Levent Gök'ün Dikmen’de ki showlarıdır. Ankara’da yıkımı bekleyen ve mağdur olan 1000 gecekonducu adına teşekkür.”

-“BU YIL BU GÖRÜNTÜDEN KURTARACAĞIZ”

Başkan Gökçek, eylemler nedeniyle yıkımı gerçekleştirilemeyen Dikmen Vadisi’ndeki kentsel dönüşüm alanıyla ilgili olarak da şu mesajı paylaştı:

 “Merak etme Levent Gök bu sene Dikmen'i mutlaka bu çirkin ve sıkıntılı durumdan kurtaracağız... Bu evler yıkılacak ve inşaat başlayacaktır.”