Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK ve Belediye Meclis Üyeleri Büyük Ankara Sirki’nin Gösterilerini İzledi...

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİ, İLÇE BELEDİYELERİN MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE BÜYÜK ANKARA SİRKİ’NİN GÖSTERİLERİNİ İZLERKEN BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNİN YORGUNLUĞUNU DA ÜZERLERİNDEN ATTILAR

05 Aralık 2011 Pazartesi 08:36
Başkan GÖKÇEK ve Belediye Meclis Üyeleri Büyük Ankara Sirki’nin Gösterilerini İzledi...

1.jpg

Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, İlçe belediye başkanları, İlçe Belediye Meclis üyeleri ve belediye bürokratları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Büyük Ankara Sirki”nin dün geceki gösterilerini izledi.
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, ASKİ ve EGO bütçelerinin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabulü nedeniyle Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine Belediye Evi’nde akşam yemeği verdi.
Akşam yemeğinin ardından Başkan Melih Gökçek Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte “Büyük Ankara Sirki”nin gösterilerini izlemek üzere ASKİ Kapalı Spor Salonu’na gittiler.

2.jpg
Büyükşehir Belediyesi BELYA A.Ş tarafından organize edilen “Büyük Ankara Sirki”nin ASKİ Kapalı Spor Salonu’nda sergilediği gösteriye, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in yanı sıra ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda belediye bürokratı aileleri ile birlikte katıldı.
Lazer ışık gösterisi eşliğinde izleyicilerin selamlanması ile başlayan gösteride, ip atlayan, bisiklete binen, taklalar atan ve ilginç gösteriler sergileyen sevimli ayılar ve palyaçoların komik gösterileri misafirlere neşeli dakikalar yaşattı. 
Nefes kesen gösterileri ile hava akrobatlarının inanılmaz performansı seyirciler tarafından soluk soluğa izlendi.
Daha sonra 4 kişilik Jonglör grubunun hareketli ve eğlenceli gösterilerine sahne olan programda, Kazak sanatçıların, atlar üzerinde yaptıkları, çeviklik, özel yetenek ve cesaret isteyen hareketleri ile gösterileri sırasında Türk Bayrağı’nı açmaları  izleyicilerden büyük alkış aldı.

3.jpg
Özel salıncaklarda gerçekleştirilen jimnastik hareketleri de heyecanlı gözlerle izlenen diğer bir aktivite olarak akıllarda kalırken, gösterinin yıldızlarından 2 bayanın Başkan Gökçek’e sunduğu çiçek buketi ise güzel bir jest oldu. jimnastik sanatçılarının gösterisinin ardından izleyicilerin nefeslerini tutarak ve  hiçbir hareketi kaçırmadan izlediği ip cambazlarının gösterisi de gecenin unutulmayan bir başka gösterisi olarak akıllarda kaldı. 
Programın finalinde ise, sirkin en ilginç gösterilerinden birisi olan  kaplan, leopar ve panterlerin inanılmaz performansları ile gerçekleştirdikleri gösterilerle heyecan doruğa ulaştı. 
 Ankaralılardan büyük ilgi gören “Büyük Ankara Sirki” gösterilerine Ocak ayının ilk haftasına kadar devam edecek.