Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK, YAPI FUARINI GEZDİ…

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “25. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı”nı gezdi.

24 Eylül 2012 Pazartesi 13:39
BAŞKAN GÖKÇEK, YAPI FUARINI GEZDİ…
  •  ATO KONGRE VE SERGİ SARAYI’NDA AÇILAN “25. YAPI, İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI”NI ZİYARET EDEN BAŞKAN GÖKÇEK, STANDLARI GEZDİ, ÇOK SAYIDA KİTAP SATIN ALDI

yapi_fuari_400_24092012.jpgBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "25. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı"nı gezdi.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen fuarı son gününde gezme imkanı bulan Başkan Gökçek, fuarların, bilgi ve teknolojiyi alıcılar ile buluşturması açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, en yeni ürünlerin toplu olarak görücüye çıkması açısından da son derece gerekli organizasyonlar olduğunu söyledi.
Fuar alanında; döşeme kaplama ekipmanlarından aktarım araçlarına, aydınlatmadan cephe kaplamalarına, duvar blokları ve elemanlarından beton donanımlarına kadar kurulu onlarca standı gezen Başkan Gökçek, Başkent’in ihtiyaçlarına yönelik olarak ilgisini çeken ürünler hakkında da üreticilerden bilgi aldı, çok sayıda broşür ve örnekler topladı.

  • BAŞKAN GÖKÇEK, ÇOK SAYIDA KİTAP SATIN ALDI

Başkan Gökçek, fuarda yapı, mimari, inşaat ve çizimler üzerine çok sayıda yayının yer aldığı standı da ziyaret ederek, buradaki kitapları uzun uzun inceledikten sonra çok sayıda kitap satın aldı.
Stant sahiplerinin yanı sıra fuarı gezen birçok vatandaşın da sevgi gösterilerinde bulunduğu Başkan Gökçek, vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.