BAŞKAN GÖKÇEK, "YARININ LİDERLERİYLE" BİRARAYA GELİYOR

-Yedi Farklı Üniversiteden Gelen Yaklaşık 250 Öğrenciyle Buluşacak Olan Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, “Yönetileni Anlama” İle “Medya Ve Lider İlişkisi” Konusunda Ders Verecek

26 Ocak 2013 Cumartesi 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK, "YARININ LİDERLERİYLE" BİRARAYA GELİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye Öğrenci Konseyi’nin önderliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK)  işbirliğinde düzenlenen “Yarının Liderleri Projesi” kapsamında 7 farklı üniversiteden gelen yaklaşık 250 öğrenciyle(26 Ocak-Cumartesi)  saat11.00’da Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’ndabir araya gelerek; “Yönetileni Anlama” ile “Medya ve Lider İlişkisi” konusunda ders verecek.

Tarih   : 26 Ocak 2013 – Cumartesi

Saat    : 11.00