Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK, "YARININ LİDERLERİYLE" BULUŞUYOR...

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, “Yarının Liderleri Projesi” Kapsamında, 7 Farklı Üniversiteden Yaklaşık 250 Öğrenciye “Yönetileni Anlama” ile “Medya ve Lider İlişkisi” Konusunda Ders Verecek

25 Ocak 2013 Cuma 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK, "YARININ LİDERLERİYLE" BULUŞUYOR...

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, “Yarının Liderleri Projesi” Kapsamında, 7 Farklı Üniversiteden Yaklaşık 250 Öğrenciye “Yönetileni Anlama” ile “Medya ve Lider İlişkisi” Konusunda Ders Verecek

Buluşma, 26 Ocak Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda Saat 11.00’da Gerçekleşecek

   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Yarının Liderleri Projesi” kapsamında 7 farklı üniversiteden yaklaşık 250 öğrenciyle bir araya gelecek. Başkan Gökçek, öğrencilere “yönetileni anlama” ile “medya ve lider ilişkisi” konusunda ders verecek.

   Türkiye Öğrenci Konseyi önderliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK)  işbirliğinde düzenlenen “Yarının Liderleri Projesi” kapsamında Başkan Gökçek, yarın (26 Ocak-Cumartesi) öğrencilerle bir araya gelecek.

   Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 11.00’da düzenlenecek buluşmada Başkan Gökçek, Türkiye’nin dört bir tarafındaki 7 ayrı üniversiteden gelen yaklaşık 250 öğrenciye “yönetileni anlama” ile “medya ve lider ilişkisi” konularında ders verecek, tecrübelerini paylaşacak; ilçe belediye başkanlığı, milletvekilliği, genel müdürlük ve 19 yıldır devam eden Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerindeki deneyimlerini aktaracak.

-TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN İSİMLERİYLE BULUŞUYORLAR

   Türkiye Öğrenci Konseyi önderliğinde sürdürülen ve amacın; “alanları ne olursa olsun, liderlik vasfına sahip üniversiteli gençlerin, içlerindeki liderlik özelliğini ortaya çıkarmak ve bu özelliği müspet yolda geliştirmek amaçlı olarak, 4 ila 6 yıl sürmesi planlanan, akademik çalışmalar sonucu hazırlanmış müfredat çerçevesinde liderlik üzerine eğitimlerin verildiği proje” olarak ifade edilen çalışmaya, 7 farklı üniversiteden, yaklaşık 250 lider adayı öğrenci katılıyor.

   Projenin “Zirveler” başlığı altındaki aşamasına “Bugünün Lideri-Yarının Liderleri” buluşması adı veriliyor ve her ay Türkiye’nin önde gelen siyaset adamlarıyla bir araya gelinerek, önceden belirlenmiş konularda dersler veriliyor. Projenin bu ayki konuğu olarak da Başkan Gökçek, “yönetileni anlama”, “medya ve lider ilişkisi” başlıklarında lider adaylarına bilgiler verecek.