Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK, Yerel İdarecilere Aile Yaşam Merkezlerini Gezdirdi…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, 3. YEREL SEMPOZYUMUN KATILIMCILARINA SİNCAN VE ERYAMAN AİLE YAŞAM MERKEZLERİNİ GEZDİREREK SOSYAL PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

03 Nisan 2012 Salı 16:45
Başkan GÖKÇEK, Yerel İdarecilere Aile Yaşam Merkezlerini Gezdirdi…

yerel_idareciler_400_2_03042012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen yerel idarecilere Başkent’in en önemli sosyal yaşam merkezlerini gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan sosyal projeleri yine büyük hayranlık uyandırdı. AK Parti’nin üçüncüsünü düzenlediği Yerel Yönetimler Sempozyumu’nun katılımcıları, Başkan Gökçek’in gezdirdiği Eryaman ve Sincan Aile Yaşam Merkezi’ne büyük ilgi gösterdi.
Sempozyum bünyesinde “Hedef Mutlu Aile” projesiyle ikincilik ödülü alan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, birinci gün oturumlarının ardından yerel yöneticiler, belediye başkanları ve meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 250 konuğunu gezdirdi. Başkan Gökçek ve beraberindeki heyetin ilk durağı Eryaman Aile Yaşam Merkezi oldu.

yerel_idareciler_400_3_03042012.jpg

Merkezde, halkoyunu ekibi tarafından karşılanan heyet, daha sonra Yaşlılar Lokali Türk Sanat Müziği korosunun seslendirdiği şarkıları büyük beğeni ile dinlendi. Gezi sırasında konuklarına Aile Yaşam Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Gökçek, resim kursuna devam eden üyelerle de sohbet ederek, konuklarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Eryaman Aile Yaşam Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Lokali üyelerinin dansları alkışlarla son bulurken, her bir köşesinde bir başka aktivitenin yer aldığı merkez konuklardan takdir topladı.
Başkan Gökçek’in bir sonraki durağı ise Sincan Aile Yaşam Merkezi oldu. Bünyesindeki yüzme havuzu, futbol, basketbol, voleybol sahaları ve boks sınıfı ile şaşırtan merkez, etkinlik sınıflarıyla da konuk heyetten ilgi gördü.
 Başkan Gökçek ve beraberindeki heyetin gezisi ASKİ Sosyal Tesisleri’nde son buldu.