10 Şubat 2015 Salı 15:35
BAŞKAN GÖKÇEK'E, KARADAĞ'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

-KARADAĞ BAŞBAKAN YARDIMCISI HUSOVİÇ İLE ROJAYE BELEDİYE BAŞKANI NURKOVİÇ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

-ZİYARETTE KONUK BAŞBAKAN YARDIMCISI, KARADAĞ’DA GEÇTİĞİMİZ YIL YAPILAN YEREL SEÇİMLERDE VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI BAŞKAN GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR ETTİ

karadag_ziyaret_1.jpgKaradağ Başbakan Yardımcısı Rafet Husoviç ile Karadağ Rojaye Belediye Başkanı Eyup Nurkoviç, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret ederek, seçimlerde kendilerine verdiği destek için teşekkür ettiler.
Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette, Başkan Gökçek’i Karadağ’a davet eden ve ülkenin siyasi gündemine ilişkin bilgiler veren konuk heyet, yapılan çalışmaları anlattı.
Başkan Gökçek de ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirttiği Karadağ Başbakan Yardımcısı Husoviç ile Konuk Başkan Nurkoviç’e davetleri nedeniyle teşekkür ederek, en kısa zamanda Karadağ’ı ve şehirlerini ziyaret edeceğini söyledi.
Konuklarına işlemeli tabak, Kuran-ı Kerim ve saat hediye eden Başkan Gökçek, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.