Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'E ÖDÜL...

Dünya Gazeteciler Derneği’nin Değerlendirmesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK, Yılın En İyi İl Yöneticisi Ödülüne Layık Bulundu.

10 Mart 2013 Pazar 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK'E ÖDÜL...

Dünya Gazeteciler Derneği’nin Değerlendirmesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK, Yılın En İyi İl Yöneticisi Ödülüne Layık Bulundu.


Dünya Gazeteciler Derneği ’nden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e anlamlı ödül...

gazetecilerdernegiodul.jpgBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Yılın En İyi Hükümet Yöneticisi, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ı Yılın En İyi Politikacısı, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ı Yılın En İyi Bakanı olarak değerlendiren Dünya gazeteciler Derneği ile “meclistv.com.tr” televizyonu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i de  Yılın En İyi İl Yöneticisi seçti.

Dünya Gazeteciler Derneği Başkanı M.Fevzi Öztürk ödül töreninde yaptığı konuşmasında, başarılı olmuş kişi ve kuruluşları ödüllendirmeyi ve onları mesleklerinde teşvik etmeyi amaçladıklarını ifade ederek:  
Dünya Gazeteciler Derneği”  ile “meclistv.com.tr” televizyonunun ödülleri için resmi web sitemizde bir oylama gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından oylamaya katılan izleyicilerimiz ve okurlar, 30 gün süren oylamaya büyük ilgi gösterdiler. Ödül alacak kişi ve kurumlar oylama, anket ve medya otoriterleri arasında yapılan hakemli değerlendirme sonucu belirlendi. Bizde böyle titiz bir değerlendirme sonucu yaptığımız ödül törenini, hükümet erkanı, politikacılar, iş adamları ile diğer konukların huzurunda düzenlemekten gurur duyuyoruz” dedi.

Ödül Töreni’nde Başkan Gökçek’in ödülünü, Başkan adına Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

Dünya gazeteciler Derneği’nce gerçekleştirilen ödül töreninde siyasetten medyaya, tiyatrodan sinemaya, müzikten, şiire yılın en iyisi seçilen  54 kişi ve kuruluşa ödül verildi.