30 Ocak 2014 Perşembe 11:32
BAŞKAN GÖKÇEK'E "YILIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI" ÖDÜLÜ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, SİYASETTE VE EKONOMİDE VİZYON 2023 DERGİSİ TARAFINDAN “2013 YILININ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI” SEÇİLDİ

-BAŞKAN GÖKÇEK’İN ADINA ÖDÜLÜ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANI AHMET RECEP TEKCAN ALDI

baskan_odul_30012014_KUB_0288.JPGAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi tarafından “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Başkent’te yaptığı çalışmalar ve uyguladığı projelerle sayısız ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen Başkan Gökçek’e bir ödül de Vizyon 2023 dergisi okurlarından geldi. Dergi okurları arasında yapılan ankette açık ara birinci gelerek “2013 Yılının Büyükşehir Belediye Başkanı” seçilen Başkan Gökçek’in adına ödülü, Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

Rixos Otel’de düzenlenen “Siyasette ve Ekonomi’de Vizyon 2023 Dergisi - 2013 Yılının Enleri” ödül töreni, İçişleri Bakanı Efkan Ala, milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Vizyon 2023 Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Güneş, belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

-YILIN BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK

Dergi okurları arasında gerçekleştirilen anket sonucunda belirlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. Başkan Gökçek’in adına ödülünü, Ahmet Recep Tekcan aldı.