10 Ocak 2014 Cuma 10:26

-GÖKÇEK’İN ZİYARETÇİLERİ BU KEZ DE HUKUKÇULAR OLDU

_DNR6343.jpg         Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek’e sivil toplum örgütlerinin ziyareti devam ediyor. Başkan Gökçek’in bu kez ziyaretçileri, Ankara Hukuk Dernekleri Platformu üyeleri oldu.

Hukukçular Birliği Vakfı, Hukuk ve Değişim Derneği, Adalet-Der, HUDER, Hukuk ve Demokrasi Derneği başkanları ve üyelerinden oluşan Hukuk Dernekleri Platformu üyesi bir grup avukat Başkan Gökçek’i makamında ziyaret ederek çeşitli değerlendirmelerde bulundular.

Hukukçuların Ankara ile ilgili dilek ve temennilerini dinleyen Başkan Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve yapımı devam eden projeleri anlatarak çeşitli bilgiler verdi.