Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i Katar Devletinin Ankara Büyükelçisi Muhammed Jamal Al Kuwari ile Genç MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Harun Çiftçi ile beraberindekiler ayrı ayrı ziyaret etti.

21 Kasım 2014 Cuma 16:53
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER

-KATAR BÜYÜKELÇİSİ SALEM MUBARAK AL-SHAFI İLE GENÇ MÜSİAD ANKARA ŞUBESİ BAŞKANI VE ÜYELERİ BAŞKAN GÖKÇEK’İ ZİYARET ETTİ
-BAŞKAN GÖKÇEK: “KATARLI İŞ ADAMLAR BAŞKENT’TE YATIRIM YAPMAK İSTİYORLAR”
-“PIRIL PIRIL GENÇLERİ İŞ DÜNYASINDA GÖRMEK BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR”

musiad.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i Katar Devletinin Ankara Büyükelçisi Salem Mubarak AL-SHAFI ile Genç MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Harun Çiftçi ile beraberindekiler ayrı ayrı ziyaret etti.
Başkanlık Makamı’nda art arda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Gökçek, ilk önce Katar Büyükelçisi AL-SHAFI’nin ardından da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi Başkanı Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Büyükelçi AL-SHAFI’nin ziyaretinde konuşan Başkan Gökçek, Katar Devleti ile Türkiye’nin aralarındaki sıkı dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin her zaman en üst düzeyde olduğunu ifade ederek, “Sayın Büyükelçinin ziyaretinden büyük memnuniyet duydum” dedi.
Başkanı Gökçek, Katar Büyükelçisi Salem Mubarak AL-SHAFI'nin, Ankara’da uygun görülen bir caddeye “Katar” adının verilmesini talep ettiğini ifade ederek, kendilerinin de bu talebi en kısa zamanda değerlendirerek, uygun bir yere “Katar” isminin verileceğini söyledi.

“KATARLI İŞADAMLARI YATIRIM YAPMAK İSTİYOR”
Başkan Gökçek ayrıca, Katarlı işadamlarının Başkent’te yatırım yapmak istediklerini Büyükelçinin kendilerine ilettiğini kaydederek, “Bu konuda da elimizden gelen her türlü desteği yapacağız” dedi.
Katar Büyükelçisi Salem Mubarak AL-SHAFI de Başkan Gökçek’e yoğun iş temposu arasında kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Başkan Gökçek konuğuna çini tabak hediye etti.

“PIRIL PIRIL GENÇLERİ İŞ DÜNYASINDA GÖRMEK BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR”
Katar Büyükelçisinin ardından, Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şube Başkanı Harun Çiftçi ile yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Gökçek, iş hayatında böylesine pırıl pırıl eğitimli gençleri görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden, “Hepinizin ülkemizin sanayisinin ve ticaretinin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkılarınızın olacağına inancım sonsuzdur” diye konuştu.
Sıcak bir atmosfer içinde geçen ziyarette genç işadamları ile yakından ilgilenen Başkan Gökçek, konuklarıyla tek tek tanışarak hangi iş alanında çalışmalar yaptıklarını sorarak, iş hayatında başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Harun Çiftçi de, “Ankara’nın gururu Sayın Başkanımıza Başkent’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi iletme imkanı bulduk. Hem de engin bilgi ve tecrübelerini anlattığı oldukça güzel bir sohbet gerçekleştirdik” dedi.

BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER