BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, Başkent’te hizmet veren çeşitli hemşehri dernek ve federasyon yöneticileri ile üyelerinden oluşan kalabalık heyetlerin ziyaretleri sürüyor.

27 Ocak 2014 Pazartesi 10:41
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

-HAFTA SONUNUN İLK GÜNÜNDE YAKLAŞIK 2 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETTİĞİ BAŞKAN GÖKÇEK, İKİNCİ GÜNDE DE BİNİ AŞKIN ZİYARETÇİSİYLE BİRARAYA GELDİ

-İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI, BÜROKRATLAR, MUHTARLAR, İŞ ADAMLARI, SANAYİCİLER, ESNAFLAR VE VATANDAŞLARIN ÜYESİ BULUNDUĞU BAŞKENT’TEKİ ÇEŞİTLİ HEMŞEHRİ DERNEK VE FEDERASYONLARININ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’E ZİYARETLERİNDE YİNE TEŞEKKÜR VE ALKIŞLAR VARDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, Başkent’te hizmet veren çeşitli hemşehri dernek ve federasyon KARDER_KARADENZLLER___GRUP_FOTORAFLARI_28329.JPGyöneticileri ile üyelerinden oluşan kalabalık heyetlerin ziyaretleri sürüyor.

Özellikle hafta sonlarında gerçekleşen ve şimdiye kadar 100’e yakın dernek, federasyon ve platformla makamında görüşen Başkan Melih Gökçek, hafta sonunun ilk gününde ayrı ayrı heyetler halinde yaklaşık 2 bin kişiyi kabul ederken, ikinci günde de bini aşkın ziyaretçisiyle bir araya geldi.

İlçe Belediye Başkanları, muhtarlar, işadamları, sanayiciler, bürokratlar, esnaf ve vatandaşlardan oluşan Türkiye’nin dört bir tarafındaki illerin Başkent’teki temsilcileri olan hemşehri derneklerinin her biriyle heyetler halinde 1 saati aşkın süre bir araya gelen Başkan Gökçek, üyelerinin talep ve isteklerini de dinleyerek, ilgili bürokratlarına yapılabilecekler konusunda talimatlar da verdi.

Başkent Ankara’da faaliyet gösteren Kamyoncular, Polatlı, Başkent Samsunlular, Bolulular, Erzincanlılar, Karder Karadenizliler Dernekleri ile Erzurumlular ve Başkent Muhtarlar Federasyonları’nın yapılan çalışmalar için teşekkür ettiği Başkan Gökçek, yeni yasayla Büyükşehir sorumluluk alanına giren Polatlılara müjdeli haberler verdi.

­-POLATLI’YA KAT VE KAT FAZLA HİZMET…

Hafta sonunda yaklaşık 3 bin kişiyle görüşerek, yine yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Başkan Melih Gökçek, Karadenizliler Derneği tarafından tulum ve kemençe eşliğindeki Karadeniz şarkılarıyla karşılandı.

Neşeli bir sohbet havasında geçen ve Başkent’e yapılan hizmetler ile yapılacak olan çalışmalar için Başkan Gökçek’e teşekkür edilen her bir ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in hemşehri dernek ve federasyonlarının istek ve talepleri konusundaki açıklamaları ise sık sık alkışlarla kesildi.

Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ile Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik’in de katıldığı Polatlılar Derneği’nin ziyaretinde ise Başkan Gökçek, yeni yasayla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına dahil olan Polatlı’ya hizmetin kat ve kat artacağını söyledi.

Kazan’ın Büyükşehir’e dahil olmasıyla 30 kat daha fazla hizmete kavuştuğunu açıklayan Başkan Gökçek, ziyaretçilerin alkışları eşliğinde verdiği müjdelerin ana başlıkları ise şöyle oldu:

“-Polatlı’ya ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

-Şeker Fabrikası’nın Polatlı’ya taşınması ve sizin şeker pancarını buraya taşımak zorunda kalmamanız için ben de gayret sarfedeceğim.

-Tarım ve hayvancılık konusunda size elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu konuda gerekli çalışmalar zaten yapılıyor. ayrıca değişik projelerinizi hazırladığınız takdirde de incelemelerini yaparız.

-Polatlı’nın spor hastalığını biliyorum. Bu yüzden Bugsaşspor ve Polatlıspor’u birleştirelim. Bundan sonra ismi Polatlıspor olsun. Böylece otomatikman ikinci ligde mücadele edin. Bununla ilgili de ne yapılabilir hemen çalışmalara başlayalım.

-Polatlı’ya 10 bin kişilik bir stadın yapımı için startı da en kısa zamanda vereceğiz.

-Polatlı Organize Sanayi Bölgesi ile Sanayi Borsası’nın alt yapı isteklerini de yerine getireceğiz.”