Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR

Ankara’da faaliyet gösteren çeşitli hemşehri dernekleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ziyaretleri sürüyor.

06 Ocak 2014 Pazartesi 11:56
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR

-ANKARA’DA FAALİYET GÖSTEREN ÇEŞİTLİ HEMŞEHRİ DERNEKLERİ İLE BAZI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’E ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

-HAFTA SONU İKİ GÜN BOYUNCA HEYETLER HALİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİYARETLERİ KABUL EDEN BAŞKAN GÖKÇEK, KONUKLARINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE AİT ÖNEMLİ PROJELERİ DEV EKRANDAN SİNEVİZYON EŞLİĞİNDE ANLATTI

-ANKARA’DA OTURAN ÇANKIRILILARIN KURDUKLARI DERNEK VE ÜYELERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİYARETLERE AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN FİLİZ İLE ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKANI İRFAN DİNÇ DE KATILDI

Ankara’da faaliyet gösteren çeşitli hemşehri dernekleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Melih baskan_gokcek_ziyaret_06012014_HKN_1112.JPGGökçek’e ziyaretleri sürüyor.

Cumartesi günü 7 derneğin yönetici ve üyelerini kabul eden Başkan Gökçek, Pazar günü de aralarında Çankırı derneklerinin de bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerinden oluşan kalabalık heyetlerle bir araya geldi. Böylece başkan Gökçek’i 2 hafta sonunda tam 48 platform Derneği ve hemşehri derneği ayrı ayrı ziyaret etmiş oldu.

-ÇANKIRI DERNEKLERİ-  

Başkent’in en büyük hemşehri federasyonlarından biri olarak kabul edilen Çankırı Dernekler Federasyonu Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri Başkan Adem Can’ın heyet başkanlığında Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret etti.

Başkan Gökçek daha sonra sırasıyla Çankırı’nın Ilgaz Dernekler Birliği, Yapraklı Dernekler Birliği, Kurşunlu Dernekler Birliği, Çerkeş-Atkaracalar-Bayramören Dernekler Birliği, Korgun-Eldivan-Merkez-Kızılırmak Dernekler Birliği üyeleriyle bir araya geldi.

Ankara’da yaşayan Çankırılılar, ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’e Başkent’te yaptığı hizmetler ve Çankırı’ya desteklerinden ötürü teşekkür ederken, Başkan Gökçek’i de “manevi” anlamda “Çankırılı” olarak gördüklerini ifade ettiler.

Çankırılı Derneklerin üyeleri, Ankara’da Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir parkta derneklerin kullanımı için bir “Çankırı Evi” yapılmasını talep ettiler.

Başkan Gökçek de taleplere sıcak bakarak Altınpark’ta “Çankırı Evi” yapılması için Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerinin yöneticilerine talimat verdi. 

-ÇANKIRI’DAN SÜRPRİZ ZİYARETÇİ

Çok sayıda Çankırı Derneği’nin başkan ve üyelerinden oluşan ziyaretlerde Başkan Gökçek’in bir diğer sürpriz ziyaretçileri ise baskan_gokcek_ziyaret_06012014_HKN_1031.JPGAK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi “kardeş kent” olarak kabul ettikleri Çankırı’ya 20 trilyon liralık bir yatırım başlattıklarını, iki park bitirdiklerini, Çankırı Kent Meydanını yeniden tanzim ettiklerini ve bol miktarda asfalt göndererek Çankırı’nın asfalt sorununu da bitirdiklerini anlatan Başkan Gökçek, “En önemli proje de mevcut Çankırı’nın ortasından geçen Tatlı Çay Deresi’ni çok güzel bir rekreasyon alanı haline getirmek istiyoruz. Çankırı’nın kendi iç yatırımı kadar Çankırı’ya yatırım yapıyoruz, Çankırı’ya bir de meydan saati hediye ettik” dedi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ise Çankırı’ya verdiği destek nedeniyle Başkan Melih Gökçek’e hemşehrileri adına teşekkür ederek, “Özellikle Ahmet Yesevi Meydan düzenlemesi gerçekten bizim için çok önemliydi… Başkanımızın da tensibiyle Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nı Çankırı’ya kazandırıyoruz, Alparslan Türkeş Parkı’nı da genişleterek daha işlevsel hale getiriyoruz” diye konuştu.

-HASTA YATAĞINDAN KALKTI ZİYARETE GELDİ        

Ankara’da yaşayan Çankırılılar’ın yanı sıra Başkan Gökçek’i Çankırı’da yaşayan vatandaşlar da ziyaret etti.

Ziyaretçiler arasında geçirdiği ağır by-pass ameliyatına rağmen Kurşunlu Dernekler Birliği grubu ile birlikte Ankara’ya Başkan Gökçek’i ziyarete gelen Kurşunlu İlçesi Sumurcak Köyü Muhtarı Osman Koçoğlu dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Başkan Gökçek’i televizyonlarda hayranlıkla izlediğini, hemşehri derneklerinin ziyaret programını duyunca da onlarla birlikte kalkıp Ankara’ya geldiğini ifade eden Koçoğlu, Başkan Gökçek’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Gökçek, Çağdaş Demokratlar Birliği Derneği Başkan ve üyelerini de kabul etti. Aralarında muhtarların da bulunduğu  çeşitli meslek gruplarının üyelerinin kurduğu Çağdaş Demokratlar Birliği Derneği üyeleri adına Dernek Başkanı Ahmet Er, “Ankara’da size desteğimiz tamdır” diyerek Başkan Melih Gökçek’e bir plaket takdim etti.

-DEV PROJELER EKRAN

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek güncel olaylarla ilgili görüşlerini anlatırken bir taraftan da izleyicilerine Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait dev projeleri televizyon ekranından video görüntüleri eşliğinde anlattı. Başkan Gökçek’in tanıtımını yaptığı Kuzey Ankara Merkez Cami ve Külliyesi Kültür-Kongre Merkezi ise ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

-TEK TEK FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Heyetlerin hatıra fotoğrafları taleplerini de geri çevirmeyen Başkan Gökçek, ziyaretçilerine yeni yıl takvimi, kitap ve kalem hediye etti.

Başkan Gökçek’e çeşitli platformların ziyaretleri önümüzdeki günlerde  devam edecek.

BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR