Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR

Ankara’da faaliyet gösteren çeşitli hemşehri dernekleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ziyaretleri sürüyor.

20 Ocak 2014 Pazartesi 11:29
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR

-ANKARA’DA FAALİYET GÖSTEREN ÇEŞİTLİ HEMŞEHRİ DERNEKLERİ İLE BAZI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’E ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

-HEYETLER HALİNDE GERÇEKLEŞEN ZİYARETLERDE BAŞKAN GÖKÇEK, KONUKLARINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELER İLE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR KONUSUNDA BİLGİ VERİYOR

SNCAN_MTAHTLER_DERNE.jpg Ankara’da faaliyet gösteren çeşitli hemşehri dernekleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ziyaretleri sürüyor.

Hafta sonu mesaisinin bir bölümünü Başkent’te faaliyet gösteren dernek yöneticisi ve üyelerine ayıran Başkan Gökçek, kalabalık heyetlerden oluşan grupları kabul etti. Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyaretlerde konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Gökçek, dernek ve platform temsilcileriyle tek tek tanıştı ve “hoş geldiniz” dedi.

Bugüne kadar, Ankara’da faaliyet gösteren federasyon, dernek ve odalar tarafından heyetler halinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Gökçek, konuklarının bir yandan istek ve sorunlarını dinlerken, bir yandan daBüyükşehirBelediyesi’nin gerçekleştirdiği projeler ile devam eden çalışmalar konusunda bilgi veriyor.

Başkan Gökçek’in özellikle hafta sonları görüştüğü konukları bu kez Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası, Bürokrat Ankaralılar, Sincan Müteahitler, Muradiye Mezunları, Yakacıklılar ve Gölbaşı Akveren Çarsak Derneklerinin yönetici ve üyeleri oldu.  

-“ANKARA’YI AVRUPA BAŞKENTİ HALİNE GETİRDİNİZ”

         Başkan Gökçek’e ilk ziyaret, Ankaralı olup yine Ankara bürokrasisinde çalışanlar tarafından kurulan “Bürokrat Ankaralılar Derneği” Başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi

          Ziyarette heyet adına söz alan Bürokrat Ankaralılar Derneği Başkanı Mustafa Cantürk, “Hacı Bayram Veli’nin torunları olarak, başarılarınız ve gayretleriniz için size teşekkür etmeye geldik” diyerek, “Ankara’nın tarihi kimliğine sahip çıktınız, ortaya çıkardınız. Bunları yaparken de bugün Ankara’yı Avrupa Başkenti haline getirdiniz. Yollarıyla, ulaşımıyla, yeşil alanlarıyla Ankaramızın modern yüzünü de ortaya çıkararak farklı noktalara taşıdınız” dedi. 

         Başkan Gökçek’e Ankaralılar olarak her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini kaydeden Cantürk, “Başarılarınızı taçlandırarak devam ettireceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

           Dernek üyelerine ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Gökçek, “Sizleri tanımaktan çok mutlu oldum” diye konuştu.  Başkan Gökçek, Başkent’in birçok farklı kurumunda yönetici olarak görev yapan konuklarına, sinevizyon eşliğinde yapılmakta olan projeleri hakkında bilgi verirken, konuklarının da Ankara’da yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili merak ettikleri soruları yanıtladı.

-“YOLLARI 24 SAAT BİZ KULLANIYORUZ”

          Başkan Gökçek’i,  kalabalık bir heyet ile ziyaret eden Özel Halk Otobüsü Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş ve yöneticilerden oluşan grup, Başkan Gökçek’e, “Biz bugün sorun anlatmaya, isteklerde bulunmaya değil, Ankara ile ilgili görüş alışverişinde bulunmaya geldik” dediler.

      Yapılacak olan Genel Kurullarına Başkan Gökçek’i davet eden Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Soydaş, konuşmasında “Ankara’ya yapılanları en yakından bilenler biziz. Çünkü bu yolları 24 saat biz kullanıyoruz. Trafik sorununun nereden nereye geldiğini ne kadar rahatladığını biz biliyoruz. Eskiden Akay Kavşağı’nda 45 dakika beklerdik” dedi.  

         Otobüs Esnafı konuklarına ziyaret ve iyi dilekleri için teşekkür eden Başkan Gökçek, “Ankara’da trafiğin sıkıştığı birkaç noktadan biriydi Akay Kavşağı. Üstelik o zamanlar Ankara trafiğinde 350 bin araç vardı bugün ise 1,5 milyonun üzerinde araç var.  Araçlar o zaman orada 45 dakika beklerdi şimdi ise hiç beklemeden geçiyor. Araç sayısı artmasına karşın yeni açılan yollar, alt ve üst geçitler, köprüler kavşaklar ile trafik rahat hale geldi” şeklinde konuştu.

 -“SİNCAN’A ÇOK ŞEY YAPTINIZ”  

          Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret eden sivil toplum örgütlerinden biri de Sincan Müteahhitler Derneği Başkanı ve yöneticileri oldu.  Başkan Gökçek’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Dernek Başkanı Cafer Acar, “Size her zaman güvendik. Sincan’ın sizin gözünüzde hep ayrı bir yeri olduğunu düşünüyoruz. Bizim ilçemize her zaman güzel yatırımlar yaptınız. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğinize inanıyoruz” diye konuştular.

      Konuklarına iyi dilekleri için teşekkür eden Başkan Gökçek de Sincan’a yapılan yatırımların artarak devam edeceği sözünü verdi.

-MURADİYE MEZUNLARI DERNEĞİ-

           Başkan Gökçek’e yoğun bir şekilde süren ziyaretlerden bir diğeri ise Muradiye Vakfı Mezunları Derneği Başkanı Tuncay Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu. 10 binin üzerinde mezunu bulunan Muradiye okullarının eğitimine ilişkin kısa bilgiler veren Başkan Çelik, “Birçoğumuz iyi eğitimler alarak özel sektör, kamu ve farklı yerlerde çalışıyoruz” dedi.   

           Başkan Gökçek, konuklarına Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait dev projeleri televizyon ekranından görüntüler eşliğinde anlattı. Başkan Gökçek’in tanıtımını yaptığı Kuzey Ankara Merkez Camii ve Külliyesi Kültür-Kongre Merkezi ise ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti

-YAKACIKLILAR VE GÖLBAŞI AKVEREN ÇARSAK DERNEKLERİ-

        Yakacıklılar ve Gölbaşı Akveren Çarsak Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde; dernek yöneticileri Başkan Gökçek’e, Ankara’ya yapmış olduğu hizmetlerden ötürü bir kez daha teşekkür etmek istediklerini belirtti.  

       Ankara’da doğmuş Ankara’da büyümüş bir Ankaralı olduğunu ifade eden başkan Gökçek şunları söyledi:

“Ben Keçiören Kalaba’da doğdum ve büyüdüm. Annem Kosova’dan 1 yaşında Ankara’ya gelmiş. Çocuklarım Ankara’da doğdu burada büyüdüler ve yaşıyorlar. Beypazarı’nda doğan, Bala’da doğan Ankaralı, Keçiören Kalaba’da doğan, çocukları Ankara’da doğan burada büyüyüp yaşayan Ankaralı değil anlamak mümkün değil.”

          Bunun üzerine Başkan Gökçek’e konukları, “Siz herkesten çok Ankaralısınız” diyerek destek verdiler.  

Heyetlerin hatıra fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyen Başkan Gökçek, ziyaretçilerine yeni yıl takvimi, kitap ve kalem hediye etti.

BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER SÜRÜYOR