Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'İN AÇIKLAMALARI SÜRÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter hesabından yaptığı çarpıcı açıklamalarına devam ediyor.

24 Aralık 2013 Salı 12:33
BAŞKAN GÖKÇEK'İN AÇIKLAMALARI SÜRÜYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, TWİTTER HESABINDAN SÜRDÜRDÜĞÜ ÇARPICI AÇIKLAMALARINA DEVAM EDİYOR
-CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA YÖNELİK RÖNTGEN CİHAZI ALIM FİYATLARINA İLİŞKİN İDDİALARININ ARDINDAN BAŞKAN GÖKÇEK, BU KEZ DE ABD, BARON, CHP VE MANSUR YAVAŞ İLİŞKİLERİNE İLİŞKİN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
-BAŞKAN GÖKÇEK:
“BARONLAR, MANSUR YAVAŞ’I İSTANBUL’A DAVET ETTİ… GÖRÜŞMELER YAPILDI, MANSUR’A HER TÜRLÜ MEDYA DESTEĞİNİN VERİLECEĞİ, MADDİ AÇIDAN KAYGISI OLMAMASI GEREKTİĞİ, SATIN ALINMIŞ ANKETÖRLER VASITASIYLA ÇOK GÜÇLÜ GÖSTERİLECEĞİ GARANTİLERİ VERİLDİ”
“DIŞ GÜÇLER VE BARONLAR TARAFINDAN PLANLANAN, CHP’NİN MERKEZE ÇEKİLME OPERASYONU BÜTÜN HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR”
“PARTİ İÇNDEKİ ALEVİ KANAT, KILIÇDAROĞLU’NUN GENEL BAŞKANLIKTAN GİTMESİYLE TASFİYE EDİLECEK”
-BAŞKAN GÖKÇEK, 2009 YEREL SEÇİMLERİNİN ARDINDAN MANSUR YAVAŞ’IN “BEN DAVASINI, PARTİSİNİ SATACAK BİR İNSAN DEĞİLİM” SÖZLERİNİN YER ALDIĞI GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

baskan_twit.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter hesabından yaptığı çarpıcı açıklamalarına devam ediyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, SSK Genel Müdürlüğü döneminde alımı yapılan röntgen cihazlarının fiyat farklarına ilişkin belgeleriyle birlikte çarpıcı iddialarda bulunan Başkan Gökçek, şimdi de ABD, baron, CHP, Mansur Yavaş dörtgeninde yaşanan gelişmelere ilişkin dikkat çekici açıklamalar yaptı.

-“KILIÇDAROĞLU CEVAP VER”

Twitter hesabından önceki gün yaptığı açıklamalara ilişkin cevap beklediğini kaydederek sözlerine başlayan Başkan Melih Gökçek, “Kılıçdaroğlu cevap ver… SSK Genel Müdürü iken röntgen cihazlarını önce 350.000.000 TL’ye, sonra 2.434.615.384 TL’ye aldın mı?...13 röntgen cihazında 1994 fiyatlarıyla aradaki fark 27.100.000.000 TL. Bu para kime gitti? Devlete bu kazık atılırken niye altına imza attın?…Dürüstlük abidesi (!) KK kaçma cevap ver… bu daha başlangıç… Senin döneminde millete atılan kazıkları tek tek hergün açıklayacağım…” twitiyle konuya yeniden dikkat çekti.

-“İŞTE MANSUR YAVAŞ VE CHP GERÇEĞİ…”

baskan_twit1.jpgTwitter hesabındaki 1 milyon 200 bini aşkın takipçisinin de destek yorumları altında açıklamalarını sürdüren Başkan Gökçek, daha sonra da “İşte Mansur Yavaş ve CHP gerçeği… Milliyetçi/Muhafazakar tüm arkadaşlarımdan ricam RT.. Duymayan kalmasın…” yorumuyla birlikte, daha önce kaleme aldığı şu belgeyi paylaştı.

“Ak Parti iktidara geldikten sonra, İstanbul’da BARONLAR ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki işbirlikçileri Türkiye de ana muhalefet partisi CHP’nin bu sol kafayla demokratik yoldan kesinlikle iktidara gelemeyeceğini anladı… Bu nedenle gezi OLAYLARI düzenlendi… CNN ve BBC’nin olaydaki rolleri çok açıktı… Türkiye’de ise faiz lobisini oluşturan BARONLAR, GEZİCİLERE her türlü desteği verdiler… Ama elleri boşa çıktı, millet bu oyunu bozdu…
Bu arada dış güçler ve Türkiye’deki uzantıları BARONLAR, CHP’yi yeniden dizayn etmeye karar verdiler… Formül şuydu… CHP MERKEZE KAYDIRILACAK VE CHP’nin SOLCU KİMLİĞİ TÖRPÜLENECEK… Bunun için CHP’ye yeni yüzler bulunarak ve sağdan oy alabilecek takkiyeci tipler ön plana çıkarılacak… Bu tiplerin özellikle mason olmalarına dikkat edilecek…
CHP genel seçimlerde 20’yi aşkın sağ tandanslı bilinen kişiyi CHP milletvekili olarak parlamentoya soktu… Hatta BAZI saf kişiler bu kişilerin CHP’den ayrılarak Süleyman Demirel’in talimatıyla parti kuracağını söylediler…Oysa Demirel planın organizatörlerinden biriydi…
Yerel seçimler gelince BARONLAR CHP’ye resmen el koydular. İlk olarak SAĞCI mı, solcu mu, futbolcu mu olduğu belli olmayan, her kılıfa girebilen MUSTAFA SARIGÜL’ü önce İSTANBUL’a aday yapmayı, sonra da CHP’nin başına getirmeyi kararlaştırdılar… Ben bunu defaatle tv’lerde söyledim… Ne dediysem bir bir çıktı… Kılıçdaroğlu’nu kıstırdılar, sonunda bırakıp gidecek dedim… Birkaç gün önce Kılıçdaroğlu’nun yerini Sarıgül’e bırakmaya hazır olduğunu Amerikalılar’a resmen söylediği gazetelere intikal etti.
BARONLARIN Operasyonunun son ayağı ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI idi… Buraya da CHP’de SAĞCI kimliği olan, localarında desteğini alacak bir kişi getirilmeliydi… Ama bu kişinin saf Anadolu insanının milliyetçilik ve hemşerilik duygularını istismar edebilecek biri olması şarttı. Bu isim bulundu… MANSUR YAVAŞ…
BARONLAR MANSUR YAVAŞ’I İSTANBUL’A DAVET ETTİ… görüşmeler yapıldı, Mansur’a her türlü medya desteğinin verileceği, maddi açıdan kaygısı olmaması gerektiği, satın alınmış anketörler vasıtasıyla çok güçlü gösterileceği garantileri verildi… K. Ailesi ve H.Ö.nün ön görüşmeleri, HÜSAMETTİN ÖZKAN’ın son görüşmeleri ile noktalandı. Mansur’a belediye başkanı seçilemediği takdirde Milletvekili seçimlerinde Ankara’dan birinci sıra sözü verildi. İstanbul’dan KEMAL KILIÇDAROĞLU arandı Kılıçdaroğlu’na olayı bitirmesi için talimat verildi… Kılıçdaroğlu’na parti içi muhalefeti susturma TALİMATI verildi… Parti içinde muhalefet Kılıçdaroğlu tarafından sindirildi… İlk günlerde yükselen sesler bir bir kesildi…”

-“CHP’NİN MERKEZE ÇEKİLME OPERASYONU SÜRÜYOR”

Açıklamalarını büyük harflerle kaleme aldığı “özet” yazısıyla sürdüren Başkan Melih Gökçek, “Dış güçler ve baronlar tarafından planlanan, CHP’nin merkeze çekilme operasyonu bütün hızıyla devam etmektedir… Yerel seçimlerden sonra CHP içinde aşırı sol ekiplerin tasfiyesine başlanacak ve bu kişilerin %5’lik marjinal bir sol parti kurması sağlanacaktır… Parti içindeki alevi kanat da Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan gitmesiyle tasfiye edilecek, tepkiyi önlemek için Sarıgül, sembolik olarak bugüne kadar kendi yanından ayırmadığı birkaç Alevi’yi ön plana çıkartıp göz boyayarak durumu idare edecektir” sözlerine yer verdi.
Attığı twitte Başkan Gökçek, daha önce de sık sık dile getirdiği “CHP uzmanı olduğu” sözlerini hatırlatarak, “Ben CHP hakkında bugüne kadar ne dediysem çıktı… Takdir twit aleminin…” mesajını paylaştı.

-“YARIN DA CHP VE MHP’LİLERE MANSUR YAVAŞ’I ANLATACAĞIM”

CHP’ye ve CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a yönelik her gün ayrı bir açıklama yapacağının altını sık sık çizen Başkan Gökçek, “Yarın da CHP ve MHP’lilere Mansur Yavaş’ı anlatacağım… Diyeceksiniz ki Mansur dün MHP adayı iken neden anlatmadın? Benim o dönemde anlatacağım her şey MHP’li kardeşlerimi rencide eder diye konuşmadım… Ama Mansur artık CHP’li ve Milliyetçi-Muhafazakar düşünceye darbe vurmak için aday… İnancıma ve değerlerime saldırıyı kendine şiar edinen CHP’ye geçen kişi babam olsa da acımam…” sözlerine yer verdi.

-YAVAŞ’IN 2009’DA, “BEN DAVASINI, PARTİSİNİ SATACAK BİR İNSAN DEĞİLİM” SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Başkan Gökçek, twitter trafiğini, “CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş (Aynı zamanda MHP Genel Başkan Adayı) sözünü nasıl yedi…” yorumuyla paylaştığı bir görüntüyle sonlandırdı.
Başkan Melih Gökçek’in “goo.gl/LcxbMa” linkiyle paylaştığı görüntüde 2009 yerel seçimlerinde MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve seçimi kaybetmesinin ardından katıldığı bir televizyon programında Yavaş’ın, MHP Genel Merkezine yönelik o dönem yaptığı açıklamaları yer alıyor. Yavaş, görüntülerde 35 yıllık partili olduğunu, genel başkanlık kavgasında olmadığını belirterek, “Benim bir tek amacım var MHP nasıl iktidar olur, bir oyu nasıl fazla alırız, bir milletvekili nasıl fazla çıkarırız benim bütün arayışım bunadır” açıklamasında bulunuyor.
Görüntülerde Mansur Yavaş’ın, “Yoksa orada şu anda bir şekilde görev almış, mazide hiçbir zaman bizimle beraber olmamış 3-5 kişi yüzünden ve başka partilerdeki makamlar yüzünden hiçbir zaman ben davasını, partisini satacak bir insan değilim. Bunu kamuoyuna özellikle söylüyorum” sözleri ise dikkat çekiyor.