Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'İN TWITTER'DAN İŞ TEKLİFİ…

Projeler İçin Başvuru Adresi Değişti…

18 Aralık 2012 Salı 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK'İN TWITTER'DAN İŞ TEKLİFİ…

Projeler İçin Başvuru Adresi Değişti…

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Duyurduğu “10 Başarılı Proje Sahibine Kadro” Başvurusu İçin Mail Adresi “[email protected]” Olarak Değişti

    Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter üzerinden yaptığı iş teklifi için başvuru adresinin “[email protected] olarak değiştiğini açıkladı.

    Başkan Gökçek, geçen hafta sonu, “yetenekli, projeleri olan, üretken gençlere” yönelik yaptığı iş teklifi ile bir ilke daha imza attı.

    Kısa sürede büyük ilgi gören ve çok konuşulan teklifi twitlerle duyuran Başkan Gökçek, kendisine proje gönderecek gençler arasında başarılı bulunan 10 kişinin sözleşmeli kadroda değerlendirileceğini açıkladı.

    Projelerin konu başlıklarını “Çevre, ulaşım, trafik, sosyal veya kültürel faaliyetler, çocuklar, gençler,kadınlar, yaşlılar, engelliler, spor, eğitim,sağlık, peyzaj, turizm ve sizin teklifleriniz” olarak açıklayan Başkan Gökçek, projelerini iletmek isteyen gençlerin http://www.melihgokcek.com” adresine girip “Projem Var” bölümüne bakmasını istedi.

    Projelerin başvuru adresi ise teknik bir arıza nedeniyle daha sonra değiştirildi. Değişikliği yine twitter üzerinden duyuran Başkan Gökçek, “Projelerinizi [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz. Yarışma hakkında detaylı bilgiye http://www.melihgokcek.com/projemvar.aspxadresinden ulaşabilirsiniz” çağrısında bulundu.