BAŞKAN GÖKÇEK'TEN BAYRAMLAŞMA TURUNA DEVAM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ramazan Bayramı nedeniyle Başkent’in dört bir yanını turlayarak, hem Ankaralıların bayramını kutlamayı, hem de çocuklara, top, bez bebekten oluşan çeşitli oyuncaklar dağıtmayı sürdürdü. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da ilçeleri gezerek, çocuklara top, oyuncak bebek ve badminton raketi dağıtan Başkan Gökçek, bayramın 3. Günü de Pursaklar ilçesini gezdi.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 09:09
BAŞKAN GÖKÇEK'TEN BAYRAMLAŞMA TURUNA DEVAM

-BAŞKAN GÖKÇEK, BAYRAM DOLAYISIYLA, BAŞKENTİ ÜSTÜ AÇIK OTOBÜS İLE TURLAYARAK ÇOCUKLARA TOP VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITMAYI SÜRDÜRDÜ

DNR_1874.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ramazan Bayramı nedeniyle Başkent’in dört bir yanını turlayarak, hem Ankaralıların bayramını kutlamayı, hem de çocuklara, top, bez bebekten oluşan çeşitli oyuncaklar dağıtmayı sürdürdü.

Üstü açık otobüs ile Altınpark’tan hareket ederek güzergah boyunca vatandaşlarla bayramlaşan, çocuklara top, oyuncak bebek ve badminton raketlerinden oluşan çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Gökçek başkentlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bayramın ilk günü başladığı turunu, Pursaklar’la sürdüren Başkan Gökçek, başkentlilere hayırlı bayramlar dileyerek, bayramlarını kutladı.

Yol kenarı boyunca bekleyen, araçlarının içinde bulunan ve evlerinin balkonlarından Melih Gökçek’i el sallayarak selamlayan Pursaklarlılar, karnaval havasındaki üstü açık otobüsten hediye dağıtımını ilgiyle seyrederken, çocuklar da hediyeleri almak için birbirleriyle yarıştı.

Araçlarının içinde bulunan vatandaşlar Başkan Gökçek’i korna çalarak selamlarken, çocuklar da her bayram olduğu gibi bu bayramda da Başkan Gökçek’ten hediyelerini almanın mutluluğunu yaşadı.