BAŞKAN GÖKÇEK'TEN, CHP'YE "SPORDAN ELİNİ ÇEK" UYARISI

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 16 Ocak Cuma günü Büyükşehir Belediyesi önüne siyah çelenk koymak için Ankaragücü taraftarlarını yürütmeyi planladığı duyumlarını aldığını belirterek, bu konuda CHP’yi sert bir dille uyardı.

14 Ocak 2015 Çarşamba 11:23
BAŞKAN GÖKÇEK'TEN, CHP'YE "SPORDAN ELİNİ ÇEK" UYARISI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, CHP’NİN ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARINI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE YÜRÜTEREK SİYAH ÇELENK KOYMALARINI PLANLADIĞINI BELİRTTİ
-BAŞKAN GÖKÇEK, “CHP, SPORDAN ELİNİ ÇEK… BU GENÇLERİ İSTİSMAR ETMEKTEN VAZGEÇ… BU SİZE GÖKÇEK İKAZIDIR” TWİTTİNİ ATTI

Başkan Gökçek, twitter hesabından yaptığı uyarıda, “CHP elini spordan çek… Bu gençleri İstismar etmekten vazgeç… Spora çirkinlik sokma…Bu size Gökçek ikazıdır” dedi.
CHP’nin Ankaragücü taraftarlarını istismar ettiğini ve Büyükşehir Belediyesi’ne siyah çelenk koymak için Cuma günü yürüyüş planladığını twitter hesabından duyuran Başkan Gökçek, CHP’yi sert bir dille uyardı.
Başkan Gökçek, yaptığı uyarı için şu twittleri attı:
“CHP Ankaragücü taraftarlarını resmen istismar ediyor... Cuma günü Ankaragüçlüleri Büyükşehir’e siyah çelenk koymak için yürütecekler...
CHP spordan elini çek... Bu gençleri istismar etmekten vazgeç... Spora çirkinlik sokma... Bu size Gökçek ikazıdır...”

Picture_2.jpg