05 Ocak 2015 Pazartesi 10:08

-BAŞKAN GÖKÇEK:

-“KK (KEMAL KILIÇDAROĞLU) VE SEN İSTANBUL'DA SARIGÜL'E GÜÇ YETİREMEZSİN. ADAM İSTANBUL CHP BELEDİYELERİNİN ÇOĞUNUN BAŞKANI. BİLESİN İSTEDİM”

-“AYLİN MERAK ETME BU SEÇİMDE SENİ BİR DAHA MV YAPACAĞIM... KK KESİNLİKLE DİRENEMEZ... GARANTİN BENİM..."

-"CHP SENİN GİBİ MV ADAYINI NERDEN BULACAK? YILLARCA KAÇAK SU KULLANIP ABB'YE (ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) DARBEYİ VURAN SENSİN... MANKENLİK YAPAN SENSİN... DAHA NE OLACAK?”

Başkan Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın  "Ankara ergeni, Ankara'da yapılanlara hem kendim hem de Ankaralılar adına utanıyorum!” twitlerine de, "CHP senin gibi mv adayını nerden bulacak? Yıllarca kaçak su kullanıp ABB'ye  (Ankara Büyükşehir Belediyesi) darbeyi vuran sensin... Mankenlik yapan sensin... daha ne olacak?” diye karşılık verdi.

Başkan Gökçek, twitter hesabı üzerinden attığı twitlerde Şişli Belediyesi’nde meydana gelen tartışmalar ile ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’a ilginç mesajlar verdi

Başkan Gökçek, “Karayalçın, Sarıgül, İnönü kavgası için demiş ki; 'Siyasi bir olay değildir. Olayda siyasetçilerin adlarının geçmesi olayı siyasi bir olay yapmaz.' Doğru... Olay katiyyen siyasi değil, sadece magazin bir olay :)   (http://goo.gl/dx1OBe) diye takipçileriyle paylaştığı twitleriyle Karayalçın’ı çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Şişli'de yaşanan gelişmeleri, "Bu boşuna bir çabadır. Burada yolsuzluk söz konusu değildir” diyedeğerlendirenMurat Karayalçın’a  Takvim Gazetesinin “12 milyon Savaşı” başlıklı haberini de ekleyerek cevap veren Başkan Gökçek şu twiti attı: “Devam etmiş İstanbul'un Ankara'lı Başkanı Karayalçın; 'Burada yolsuzluk söz konusu değildir' diye. Buna ne diyeceksin? (http://goo.gl/7ı2mlx”)

-BAŞKAN GÖKÇEK’TEN KARAYALÇIN’A TAVSİYELER

-AYLİN NAZLIAKA’YA İZMİR VE ESKİŞEHİR ÖRNEKLERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden Ankara’da yapılan çalışmaları paylaşırken CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın, “Ankara ergeni yapılanları izliyor musun diye sormuş? İzliyorum ve hem kendim hem de Ankaralılar adına utanıyorum!” twitı üzerine, Balgat’ta bulunan 70 gün alt geçidinin sel sularıyla dolmasına neden olan inşaat hafriyatlarının çok sayıda fotoğraflarını paylaştı.

Başkan Gökçek Çankaya Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan Balgat'taki hafriyat topraklarının sel sularıyla nasıl 70 gün alt geçidine taşındığını belgeleyen çok sayıda fotoğrafı attıktan sonra şunları söyledi:

“Aylin, bu fotolara iyi bak... Biz söyledik mi ispat ederiz... 70 Gün Altgeçidi su doldu… Bir taraftan solcular da, bir tarafta malum medyada bir sevinç, bir sevinç sormayın gitsin…  bazı gazetelerin Ankara ilavelerinde manşet. Tam bayram havası. Alt geçit tıkandı… Daha önce de anlattım… Bir daha anlatıyorum… Çankaya’da Konya yolunun sağına  yapılan binalar yapılırken müteahhitler para kazanmak için, binaların hafriyatlarını hemen binaların yanına küreledi ve öylece bıraktılar, Çankaya Belediyesi bilerek (artık nedenini siz takdir edin) bu cinayete ses çıkartmadı… Ve her şiddetli yağmur gevşek toprağı yukarıdan toplayarak aşağı indiriyor ve en alt nokta olan 70 gün alt geçidine indiriyor, inen tamamen moloz kanalları tıkıyor… Ve bir yığın zır cahil bağırmaya başlıyor… 'Alt yapı iflas etti'… Oysa kanalların ızgaralarını büyütseniz bu kez kanallar tıkanacak. Bunu bilinsin ki bu işin tek çözümü Çankaya Belediyesi’nin bu hafriyatları buradan kaldırması ve yanlış iş yapan müteahhitlere ceza yazması. Biz bu konuda yazılı uyarı yapacağız…”

-“İKİ YÜZLÜ DEĞİLSEN İZMİR'İN BU FOTOLARINA DA AYNI LAFI ÇAKACAKSIN”

Paylaştığı fotoğrafların sonundaattığı twitte “Aylin, utanıp özür dileyecek misin? Çankaya Belediyesi’nin suçunu bize yıkmayacaksın. Tamam mı?” diyen Başkan Gökçek, Eskişehir ve İzmir’in sel sularından dolayı yaşadığı perişanlıkların çok sayıda fotoğrafını da paylaşarak, “Aylin şimdi bu fotolara iyi bak... İki yüzlü değilsen İzmir'in bu fotolarına da aynı lafı çakacaksın... Tamam mı? Ankara da bu fotolar olsa ne derdin Aylin? Samimi bir özür bekliyorum... Özür dilersen seni affederim. Aylin Eskişehir fotolarını sana hediye ediyorum... Ankara böyle olsa ne yapardın? Bu foto Ankara da olsa manşetlerden iner miydi Aylin? Çok merak ediyorum Aylin... Utandın mı? Aylin sen sen ol, laf çakarken sonunda perişanları oynayacağını unutma... Tamam mı?”

-“SENİ BİR DAHA MİLLETVEKİLİ YAPACAĞIM”

Sel felaketi ile perişan olan Eskişehir ve İzmir ile ilgili çok sayıda fotoğraf paylaşan Başkan Gökçek, “Dikkat ettiniz mi Aylin'den tek ses geliyor...tısss:) diyerek Aylin Nazlıaka’nın gelecek seçimlerde Milletvekili olması için yardımcı olacağı mesajını da verdi. Başkan Gökçek, Aylin Nazlıaka'nın Mankenlik yaparken fotoğrafını da paylaşarak, “Aylin merak etme bu seçimde seni bir daha mv yapacağım... Kemal Kılıçdaroğlu kesinlikle direnemez... Garantin benim... CHP senin gibi mv adayını nerden bulacak? Yıllarca kaçak su kullanıp ABB'ye (Ankara Büyükşehir Belediyesi) darbeyi vuran sensin... Mankenlik yapan sensin... daha ne olacak?” tiwitini attı.