Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'TEN TWİTTER YEMEĞİ

-Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım ağı twitter’daki 400 takipçisi ile (27 ocak) Altınpark Anfa B salonu’nda buluşacak

26 Ocak 2013 Cumartesi 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK'TEN TWİTTER YEMEĞİ

-Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım ağı twitter’daki 400 takipçisi ile (27 ocak) Altınpark Anfa B salonu’nda buluşacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni yılın ilk günlerinde Twitter’da takipçi sayısının 400 bini aşması üzerine planladığı yemekli buluşmayı, (27 Ocak Pazar) 400 takipçisi ile bir araya gelerek gerçekleştirecek. Daha önce gazeteci Mehmet Ali Birand’ın ölümü nedeniyle ertelenen yemek, Altınpark ANFA B Salonu’nda düzenlenecek.

         ABD’nin saygın internet ve teknoloji kuruluşlarından Internet Marketing Association tarafından “Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı” ödülünü kazananBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, takipçi sayısı bakımından yerel yöneticiler arasında rekora koşuyor. Takipçi sayısı 416 bin 500’e ulaşan Başkan Gökçek, her geçen gün artan bu yoğun ilgiye teşekkür ederek, yeni yılın ilk günlerinde 400 takipçisine kitap hediye etmiş, 400 takipçisi ile yemekte buluşacağını duyurmuştu. Geçen Pazar günü yapılması planlanan ancak Gazeteci –yazar Mehmet Ali Birand’ın ölümü nedeniyle ertelenen yemek, (27 Ocak Pazar) gerçekleşecek.

Sosyal paylaşım ağı Twitter’ı etkin kullanan yerel yöneticiler arasında Türkiye’de bir numara olan Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini açıkladığı, görüşlerini ve düşüncelerini paylaştığı, iddialara yanıt verdiği twitter’daki takipçi sayısı bakımından en çok okunan gazete kadar okura sahip.

Twitter’da 416 bin 500 takipçisi bulunan Başkan Gökçek, bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak, çeşitli etkinliklerle teşekkür ediyor. 400 bin takipçi sayısını geçmesi üzerine iki hafta önce 400 takipçisine kitap hediye eden Başkan Gökçek, 400 takipçisi ile yemekte buluşacak.

Başkan Gökçek’in soruları yanıtlayacağı yemekli buluşma, Altınpark ANFA B salonunda (27 Ocak Pazar) gerçekleşecek.