Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'TEN YENİ TWITTER ATAĞI...

Dünyanın En Çok Üyesi Olan Sosyal Paylaşım Ağı Twitter’ı Etkin Bir Şekilde Kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in Takipçi Sayısı 400 Bini Geçti

03 Ocak 2013 Perşembe 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK'TEN YENİ TWITTER ATAĞI...

Dünyanın En Çok Üyesi Olan Sosyal Paylaşım Ağı Twitter’ı Etkin Bir Şekilde Kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in Takipçi Sayısı 400 Bini Geçti

Twitter Üzerinden Bu Yoğun İlgiye Teşekkür Eden Başkan Gökçek, 400 Takipçiye Kitap Dağıttığını, 400 Takipçisi ile de Önümüzdeki Günlerde Düzenlenecek Yemekte Buluşacağını Duyurdu

Başkan Gökçek’in Hediye Kitap İçin Açıkladığı 400 Kişilik Kota, 8 Dakikada 419 Kişinin Başvurusu ile Doldu

Başkan Gökçek, Twitter’da Açıkladı:

“ Otobüse Zam Yok…  Kolej Kavşağı’na Başlayıp, Yıl Ortasında İnşallah Bitireceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım ağı Twitter’ı etkin kullanan yerel yöneticiler arasında, takipçi gokcek_twitter_330_03012013.jpgsayısı bakımından dünya rekoruna koşuyor. Takipçi sayısı 400 bin 900’e ulaşan Başkan Gökçek, her geçen gün artan bu yoğun ilgiye teşekkür ederek, başvuru yapan 400 takipçisine kitap hediye edeceğini, 400 takipçisi ile de önümüzdeki günlerde düzenlenecek yemekte buluşacağını duyurdu.

    ABD’nin saygın internet ve teknoloji kuruluşlarından Internet Marketing Association tarafından “Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı” ödülünü kazanan Başkan Gökçek, “hizmetlerini, projelerini, görüşlerini” paylaştığı, pek çok soruya yanıt verdiği, iddialara açıklık getirdiği “sosyal paylaşım ağı twitter”da takipçi sayısını her geçen gün artırarak, binlerce kişiye ulaşıyor.

    Yerel yöneticiler arasında twitter’ı en etkin şekilde kullanan belediye başkanı olarak dikkat çeken Başkan Gökçek, takipçi sayısını 400 bin 900’e çıkartarak da bir rekora imza atıyor. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayan Başkan Gökçek, takipçilerine yine çeşitli etkinliklerle teşekkür ediyor.

- 400 KİŞİLİK KİTAP KOTASI 8 DAKİKADA DOLDU

    “Sevgili arkadaşlar, 400 bin takipçiye ulaştık, ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim” twit’i ile takipçilerine ulaşan Başkan Gökçek, önümüzdeki günlerde bir yemek düzenlemeyi planladıklarını yine twitter üzerinden duyurdu. “400 kişiye de twitter-baskan-is-teklif.jpgkitap” hediye etmek istediğini belirten Başkan Gökçek’in çağrısı üzerine 8 dakikada 419 kişi kayıt yaptırarak kotayı doldurdu.

    Başkan Gökçek, bu ilgi üzerine şu twitleri attı:

    “Danışmanımın verdiği bilgiye göre kitap hediyesi için müracaatlar 8 dakikada dolmuş. Bu bizi çok mutlu etti. Toplam alınan kayıt 419 isim, isimleri yayınlayacaklar, ilginiz için teşekkürler :) Kitap gönderimi yapacağımız isimler linkte yer almaktadır. http://www.melihgokcek.com/kitapliste.htm

    Altınpark ANFA B salonunda düzenlenecek yemekte de 400 takipçisi ile buluşacağını ifade eden Başkan Gökçek, katılım için çağrının etkinlikten iki gün önce yapılacağını ve duyurunun ardından başvuracak ilk 400 kişinin davet edileceğini açıkladı.

- “OTOBÜSE ZAM YOK…”-

    Başkan Gökçek, twitter üzerinden pek çok konuda açıklamalar yapmaya ve iddialara yanıt vermeye de devam ediyor.

    Mehmet Biçer isimli takipçisinin “Başkanım Ego ve dolmuşlara zam gelecek mi? Gelecek diyorlar..” twitine yanıt veren Başkan Gökçek, “Bunu yüzde yüz Çankaya Belediyesi çıkartmıştır:) Rahat ol zam yok” dedi.

    Turan Güneş Bulvarı TRT Kavşağı’ndaki trafiğin rahatlaması için projelerini soran Ali Yücel’e de “Sadece Turan Güneş'i 6 şeride çıkartıyoruz” yanıtını veren Başkan Gökçek, Etimesgut ve Sincan’daki toplu taşımın Ankara’da Mart sonunda tamamı hizmete girecek 500 körüklü otobüs ile iyice rahatlayacağını ifade etti.

-KOLEJ KAVŞAĞI’NI YIL ORTASINDA BİTİRİRİZ”

    Ulaşımı rahatlatacak projelerinden birkaçını sıralayan Başkan Gökçek, geçtiğimiz yıllarda yapımı Çankaya Belediyesi ve Mimarlar Odası tarafından açılan davalarla durdurulan Kolej Kavşağı ile de ilgili bilgiler verdi. Başkan Gökçek, “Çankaya Belediyesi bağırsa da, birileri yırtınsa da inşallah Kolej kavşağı ya bitecek ya bitecek” diyerek “Yıl ortasında bitiririz inşallah” açıklamasını yaptı.

    Başkan Gökçek, Şemsettin Koçyiğit’in “Başkanım Şaşmaz Kavşağı çok güzel oldu ama oradaki kamyonlar, TIR’lar bozuyor orayı. Bunlarla ilgili de projeleriniz var mı?” sorusunu da “Orayı kaldırıyoruz” diyerek yanıtladı.