Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkent Gaz’dan Mobil Hizmet…

Başkent Doğalgaz Dağıtım Aş Genel Müdürlüğü, Gaz Satışının Yoğun Olduğu Semtlerde 2 Araçla Satış Ve Fatura Tahsilatı Hizmeti Başlattı Genel Müdür Gündüz: “Mağdur, Yaşlı Ve Sakat Olan İnsanlara Da Yerinde Hizmet Vermeyi Arzu Ediyoruz” Dedi

11 Kasım 2009 Çarşamba 02:01
Başkent Gaz’dan Mobil Hizmet…

1.gif

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, gaz satışının yoğun olduğu semtlerde 2 mobil araçla satış ve fatura tahsilatı hizmeti başlattı.
Mobil satış araçlarının tanıtımı için basın toplantısı düzenleyen  Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Harun Gündüz, “Mağdur, çarşıya çıkamayacak kadar yaşlı ve sakat olan insanlara da yerinde hizmet vermeyi arzu ediyoruz” dedi.
Bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Genel Müdür Gündüz, “Mobil gaz satış aracını yoğunluğun yaşandığı yerlere göndermek suretiyle doğalgaz satışı hizmeti, fatura tahsilatı ve diğer işlemlerimizi yaptırabileceğiz. Biliyorsunuz kamu hizmeti yapıyoruz. Bunun neticesinde de  mağdur olan, çarşıya çıkamayacak kadar yaşlı ve sakat olan insanlara da yerinde hizmet vermeyi arzu ediyoruz” diye konuştu. 
Harun Gündüz, kameralarla satış yapılan yerleri izlediklerini, yoğunluk tespit edilen yerlere bu araçları göndereceklerini belirtti.   Hizmete iki araçla başladıklarını belirten Genel Müdür Gündüz, olumlu tepkilere ve neticelere göre bu sayının daha da artırılacağını söyledi.

-ABONELERE UYARI -

Doğalgaz zehirlenmelerine karşı baca bakımı ve doğalgaz kullanımı konusunda uyarılarda bulunan Harun Gündüz, “Başkent doğalgaz olarak sürekli olarak abonelerimizi bilgilendirme faaliyetimize devam ediyoruz. Öncelikli olarak doğalgazın bilinçli kullanımıyla ilgili bir CD yaptık. Bu CD’leri gaz satış merkezlerimizde ve abone noktalarında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Aynı şekilde bu CD’den bin adet Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettik. Bütün okullarda gösterilmesini sağladık” dedi
Apartman yöneticilerine de gerekli uyarılarda bulunduklarını anlatan Harun Gündüz, 78 bin apartman yönetimine mektup gönderdiklerini ve uyarılarda bulunduklarını bildirdi. Genel Müdür Gündüz, “Bacaların düzenli olarak bakımının yılda en az bir kez  yapılması gerektiğini, iç tesisatta kaçak olup olmadığının kontrol edilmesini, baca bağlantısı dediğimiz borularda herhangi bir yırtık, kaçak, delik gibi unsurların bulunup bulunmadığının kontrol edilmesini istedik ve ikaz ettik. Uyarı görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Harun Gündüz, mobil araçlarla günde en az 16 saat hizmet vermeyi planladıklarını söyledi. Genel Müdür Gündüz, daha sonra mobil araca binerek gaz satış işlemi yaptı.