14 Nisan 2013 Pazar 00:00
BAŞKENT PARKLARINDA BAHAR KEYFİ

parklar_bahar.jpgBaharın gelmesi ile birlikte Başkent parklarında bahar keyfi yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin en güzel rekreasyon alanlarından biri olan Mogan Park’a, havanın güneşli ve sıcak olmasını fırsat bilen başkentliler akın etti. Mogan Park’ın piknik alanlarında hafta sonu aileleriyle birlikte kahvaltı eden, piknik yapan başkentliler güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini yaşarken çocuklar da oyun alanlarında gönüllerince eğlendiler. Göl kenarında gezinti yapan başkentliler, doğayla iç içe olmanın tadını çıkardılar.